Prostory pro život vytvořené individuálními systémovými řešeními

Individuální požadavky na náš životní prostor jsou rozmanité a projevují se v designu interiéru. Systémová řešení z hliníku od heroal nabízejí téměř neomezenou mnohotvárnost uspořádání a vytváří tak předpoklady pro realizaci individuálních architektonických návrhů.

Systémová řešení harmonicky integrovaná do architektury

S hliníkovými systémy pro opláštění budov a vnitřní i vnější prostory nabízí heroal řešení pro rozmanité styly bydlení. Architekti a stavitelé mohou díky tomu pracovat s ideálně kombinovatelnými systémy a spolehnout se na jediný zdroj. Stavitelé profitují z harmonických pohledů a povrchů, které ručí za perfektní stejnost barev.

Plynulé přechody vytváří vymyšlený systém, který spolu spojuje různá řešení neviditelných napojení. Velkorysé fasády pokryté individuálně navrženou textilní clonou tak nabízejí požadované zastínění a ochranu proti nahlížení a teplu v interiéru.

I v detailech přesvědčí možností kombinací: drenážní systém heroal DS se decentně vkládá do průchozích částí a tam se v kombinaci se systémy oken, dveří nebo zvedacích a posuvných systémů dveří či oken stará o bezbariérové průchody a spolehlivé odvodnění povrchu.

Neomezená různorodost uspořádání poskytuje rozsáhlé spektrum odstínů barev, které propůjčují extrudovaným hliníkovým profilům i profilům tvarovaných válcováním heroal individuální optiku.
Neomezená různorodost uspořádání poskytuje rozsáhlé spektrum odstínů barev, které propůjčují extrudovaným hliníkovým profilům i profilům tvarovaných válcováním heroal individuální optiku. | Zdroj: © heroal

Mnohotvárnost v barvě a designu

Společnost heroal vyvinula inovativní způsoby lakování s jedinečnými možnostmi pro individuální ztvárnění objektů a vysokou barevnou stálostí, zachováním lesku, odolností proti vlivům počasí a ochranou před UV zářením.

Díky firemnímu nanášecímu (lakovacímu) zařízení a objektivní automatické kontrole kvality je kvalita povrchů heroal na prvním místě na trhu a je v souladu s přísnými mezinárodními standardy.

Poutavé provedení povrchů s nejjemnějšími odstíny: Barevné tóny RAL práškového lakování heroal hwr mohou být realizovány v různých stupních lesku – od tupě matného přes matný, lesklý a hedvábně lesklý až po metalické a skvrnité efekty.
Poutavé provedení povrchů s nejjemnějšími odstíny: Barevné tóny RAL práškového lakování heroal hwr mohou být realizovány v různých stupních lesku – od tupě matného přes matný, lesklý a hedvábně lesklý až po metalické a skvrnité efekty. | Zdroj: © heroal

Práškovým lákovaním hwr jsou natřeny extrudované povrchy. Na výběr je široká paleta barev: standardně je dostupných více než 500 barev RAL, DB a VEKA v různých stupních lesku a strukturách a také exkluzivní barevné odstíny Les Couleurs® Le Corbusier. A kovové odrážející se optiky lze vytvořit povrchovou úpravou eloxováním. Inovativním zušlechtěním povrchů heroal SD získávají povrchy působivé vzhledy dřeva, rzi či betonu.

U profilů tvarovaných válcováním se používá dvouvrstvý krycí lak heroal. Propůjčuje hliníkovým součástem jako roletové lamely zvláštní stálobarevnost a odolnost proti vlivům počasí, a je dokonce certifikován pro použití v náročných podmínkách na lodích.

Pro opláštění budov jako z jednoho odlitku jsou spolu ideálně sladěny práškové lakování heroal hwr a dvouvrstvý krycí lak heroal.

Inovativní technologií povrstvení heroal Surface Design (SD) lze realizovat vysoce kvalitní a obzvláště odolné optiky jako dřevo, rez a beton.
Inovativní technologií povrstvení heroal Surface Design (SD) lze realizovat vysoce kvalitní a obzvláště odolné optiky jako dřevo, rez a beton. | Zdroj: © heroal

Další možnosti ztvárnění pak nabízejí služby zpracování heroal špičkové kvality. Vysoce moderními zařízeními mohou být provedeny i nejkomplexnější práce týkající se ohýbaných profilů jako kulaté prvky a přesné, reprodukovatelné srážení hran a montážní připojení. Tak poskytuje heroal největší tvůrčí svobodu, díky které lze z architektury vytvořit stavitelské umění.

 Dozvědět se více:  www.heroal.cz

 ZDROJ: heroal – Johann Henkenjohann GmbH & Co. KG, Německo