VIDEO: Nešťastný řidič skončil s autem na střeše domu. Bizarní nehoda se šťastným koncem

Kuriózní nehoda se stala nezkušenému řidiči. Kvůli nepozornosti při řízení si popletl pedály a skončil na střeše rodinného domu.

i Zdroj fotografie: Depositphotos
                   

Nejbizarnější nehody se stávají zpravidla ve chvílích, když člověk řídí na autopilota. Ten ale může kdykoliv selhat, což byl také případ nehody jednoho muže v Číně. Poměrně kuriózní nehoda se totiž stala řidiči vozu Honda v čínské provincii Jiangshu.

Když i auta umí létat

Řidič jel pondělní poledne přibližně rychlostí 70 km/h. Na silnici před ním se objevil skútr. Řidič se mu snažil zmateně vyhnout, když v tom místo brzdy sešlápnul plyn. Reakcí řidičova auta bylo samozřejmě zrychlení. Ve vyšší rychlosti cca po 20 metrech narazil do obrubníku, který ho vystřelil na střechu nedalekého domu. Řidič pak ve svém autě bezmocně očekával příjezd hasičů, kteří by ho pomohli vyprostit.

iZdroj fotografie: Depositphotos

To se nakonec podařilo a vyproštění řidiče proběhlo bez problému za pomoci žebříku. Řidič byl, jak se po vyproštění ukázalo, úplně bez zranění. Auto bylo později vyproštěno jeřábem a skončilo v relativně dobrém stavu. Jediným nepříjemným prvkem tedy pro řidiče byla škoda na střeše domu, kterou pravděpodobně musel řešit s pojišťovnou, a také mediální tlak. Na kuriózní nehodu se totiž přišlo podívat kromě civilistů z okolí také několik novinářů.

Reportáž CCTV+

Vzhledem k tomu, že se jedná o velmi zajímavý případ, získal si poměrně rychle pozornost také místní zpravodajské televize. Nejedná se totiž o situaci, která by se na silnicích stávala každý den. Zpravodajská televize CCTV+ dorazila na místo velmi rychle. Kameraman se hned pustil do natáčení scény jako vystřižené z akčního filmu, i když řidič nevypadá úplně potěšeně. Díky včasnému zásahu pracovníků této zpravodajské televize máme dostupné i záběry tohoto kuriózního případu.

Jaký kuriózní případ se stal při řízení auta vám?

Záběry zpravodajské televize CCTV+

Zdroj: CCTV+

Diskuze Vstoupit do diskuze
56 lidí právě čte
Autor článku

Michal Šimunek

Zobrazit další články