Foto: XLAB

XLAB s Happenee a Fox Hunter mezi finalisty světových eventových cen BEA Awards

1. 12. 2021 09:12

autor:

— Mohlo by vás zajímat —

Pokáč zpívá v nové kampani: když neví mamka, poradí Partners Banka

Poradenská Partners Banka, která odstartovala 6. března, spouští od 2. dubna reklamní kampaň. Znalost značky buduje s písničkářem Pokáčem.

Reklama
vškk

Jak AI mění česká média? Čtěte v MAM 13/2024.

Mezi finalisty letošních světových cen BEA Awards zabodoval event připravený ve spolupráci XLAB a Happenee. Na virtuální roadshow Axis se potkalo více než 60 řečníků mluvících jedenácti jazyky. Na shortlist se dostal také Fox Hunter s akcí Pulse of Prague pro klienta Imperial Brands.

„Už postup mezi finalisty je ve světové konkurenci obrovský úspěch. Znamená to, že si i svět všímá, že odtud z Prahy se dají dělat světové eventy. A je to ocenění i pro celý tým XLABu, který nejen že ustál poslední dva náročné roky, ale dokázal posunout eventový byznys na novou úroveň,“ gratuluje svým lidem CEO XLABu Jindřich Trapl.

Virtuální roadshow Axis, shortlistovaná v kategorii využití technologií, je ukázkou zákaznického eventu. Měla seznámit s novinkami, umožnit osobní setkání s obchodními zástupci Axis a především udržet pozornost a zájem účastníků. Proto měli účastníci možnost odpočinout si u hry, soukromého chatu, sledovat vzkazy od ostatních, anebo hrát během přestávek únikové hry.

Event byl náročný zejména množstvím jazykových mutací. Roadshow se účastnilo 60 řečníků, vysílalo se v deseti jazykových mutacích, někde byly použity i titulky. Při více než 6500 individuálních registracích a více než 3500 unikátních účastnících živých přenosů bylo účastníkům poskytnuty téměř dvě stovky osobních hovorů s obchodními zástupci společnosti Axis, které byly přístupné z interaktivní platformy akce.

Vyhlášení vítězů proběhne během festivalu BEA World 14. až 17. prosince.

Foto: XLAB

Jak AI mění česká média? Čtěte v MAM 13/2024.

Redakce MAM

Další zajímavé čtení

Aimée McLaughlin, Creative Review: „zvědavost je stále nejzásadnější vlastností novináře“

Aimée McLaughlin, Creative Review: „zvědavost je stále nejzásadnější vlastností novináře“

Povídali jsme si s Aimée McLaughlinovou, zástupkyní šéfredaktora časopisu Creative Review, který je od roku 1980 zdrojem informací o umění, reklamě a designu ve Velké Británii. Aimée se s námi podělila o své názory na to, čím je časopis jedinečný, na současné překážky v kreativním průmyslu a na to, že se poprvé stala členkou hlavní poroty Epica Awards.