Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Populární slevová akce Cyber Monday nám každoročně přináší úžasnou nabídku slev. A přesně díky tomu je nyní ta nejlepší příležitost pro pořízení parádních produktů. Globální lídr na trhu s licenčními klíči Godeal24.comse proto ozývá s úžasnou akcí Cyber Week, díky které si můžete přijít na parádní slevy.

Během akce Cyber Week Godeal24.com nabízí produkty za vůbec nejlepší ceny v tomto roce. Přijít si tak můžete na exkluzivní nabídky, jako je například systém Windows 10 Pro za pouhých 7 €, anebo můžete rovnou sáhnout po zvýhodněném balíčku Windows 10 Pro + Office 2019 Pro, který vás vyjde jen na 30 €. Nové produkty jako Windows 11 Pro a Office 2021 se samozřejmě dočkaly zlevnění také. Pojďme si tedy prohlédnout všechny slevy, díky kterým si ten nejlepší software pořídíte doslova za pakatel.

cyber week godeal

Všechny potřebné informace, přehledně a na jednom místě, naleznete na stránce Cyber Week.

Obrovské slevy bez kódu

Překvapení. Sleva 50% na Windows! Slevový kód: SGO50

Obrovské slevy na další produkty! Slevový kód: SGO62 

Jak zaplatit přes PayPal

V obchodě GoDeal24.com navíc můžete zaplatit za pomocí bezpečné služby PayPal, na kterou se denně spoléhají tisícovky lidí. Jednoduše vám stačí přejít k samotné platbě jako host či registrovaný uživatel a zvolit platbu skrze Cwalletco. Následně stačí klepnout na Place Order a objednávku tak potvrdit. Tímto se přesměrujete k samotné platbě, kde si budete muset vybrat platební metodu. Poté se vám objeví řada platebních metod, kde si už jen stačí vybrat PayPal (nebo přímo platbu kartou) a nadále postupovat přímo na PayPalu. Celý proces si můžete prohlédnout v přiložené galerii.

Obchod GoDeal24.com je globálním lídrem v prodeji originálního softwaru, her a licenčních klíčů obecně. Aby toho nebylo málo, může se zároveň pyšni i nepřetržitou zákaznickou podporou a neuvěřitelně rozsáhlou nabídkou. Jakmile nakoupíte na GoDeal24.com, můžete si být jisti tím, že vsázíte na kvalitu.

Máte dotazy, nebo potřebujete pomoct?

Pokud byste měli jakékoliv otázky, není nic jednoduššího, než se obrátit na nepřetržitou zákaznickou podporu zasláním e-mailu na adresu service@godeal24.com. Expertní tým podpory se vám bude vzápětí věnovat.

.