Zavřít reklamu

Na Mac zamířil další z řady portů populárních deskových her. Tentokrát sice nejde o tak známou záležitost, jakými jsou například Ticket to Ride či karetní Dominion, ale i tak je deskovka Brass a její pokračování s podtitulem Birmingham fanoušky velmi oceňována. Jde o ekonomickou deskovou hru, ve které se přemístíte do časů průmyslové revoluce, kdy se budete snažit za pomoci nejmodernějších technologií tehdejší doby vydělat co nejvíc peněz.

V Brass: Birmingham půjdete ve šlépějích těch nejslavnějších industrialistů. Na území Velké Británie budete budovat obchodní impérium, které bude co nejefektivněji zacházet s novými technologiemi a surovinami. Vývojáři si pro vás připravili všechny aspekty úspěšného průmyslu. Budete tak nakupovat místní uhelné doly, budovat kanály a železnice, po kterých se povezou suroviny do parou poháněných továren, a nakonec budete vyjednávat o cenách vašeho zboží na volném trhu. V Brass: Birmingham přitom nemusíte využívat pouze vaše obchodnické schopnosti. Nastavení cen může probíhat i pomocí menšího úplatkářství.

V Brass: Birmingham budete kromě uhelných dolů a dopravních komunikací budovat množství druhů různých továren. Svůj byznys můžete stejně dobře postavit na výrobě piva stejně jako na ovládnutí trhu s oděvy. Vše je přitom reprezentováno jednoduchými kartičkami na atraktivně vyvedeném herním plánu, který převodem do digitální podoby neztratil nic na své kvalitě.

  • Vývojář: Cublo
  • Čeština: 15,99 euro
  • Platforma,: macOS, Windows
  • Minimální požadavky na macOS: macOS 10.8 nebo novější, procesor na minimální frekvenci 1 GHz, 2 GB operační paměti, 300 MB volného místa na disku

 Hru Brass: Birmingham můžete zakoupit zde

.