Soutěž se společností Asus o špičkový Wi-Fi 6 router, mechanickou herní klávesnici a myš
i Zdroj: PCTuning.cz
Článek Soutěž se společností Asus o špičkový Wi-Fi 6 router, mechanickou herní klávesnici a myš

Soutěž se společností Asus o špičkový Wi-Fi 6 router, mechanickou herní klávesnici a myš

Václav Vlček

Václav Vlček

3. 12. 2021 14:27

Seznam kapitol

1. Výhry s logem Asus 2. Soutěžní otázky 3. Pravidla soutěže

Vánoce se blíží a každý by určitě rád nějaké ty pěkné dárečky pod stromeček. Proto jsme pro naše čtenáře připravili soutěž o zajímavé ceny s logem společnosti Asus. Stačí zodpovědět pár jednoduchých otázek a máte šanci získat hezký prezent!

Reklama

Vánoční pometla už zdobí každý roh a barevná blikátka oslepují z každé výlohy i toho nejmenšího obchodu. Neklamná známka toho, že svátky klidu a pohody jsou zase za dveřmi. A protože každý by rád měl pod jolkou hromadu prezentů, tak jsme se rozhodli s parťáky z Asus kompanie vám trochu pomoci ke štěstí. Zadarmo! Stačí mít trochu toho štěstíčka a jedno ze tří fajnových udělátek, co si dále představíme, může být vaše!

ASUS TUF-AX5400

Hlavní cenou bude tenhle parádní herní router TUF Gaming AX5400 Dual Band WiFi 6 s vyhrazeným herním portem, tříkrokovým přesměrováním portů, AiMesh pro WiFi Mesh, zabezpečením sítě AiProtection Pro a podsvícením AURA RGB.

  • Ultra rychlá WiFi 6 – Užívejte si rychlosti až 5400 Mb/s a čtyřnásobné účinnosti sítě díky širokopásmové modulaci OFDMA a 160MHz kanálům.
  • Rychlé a stabilní kabelové hraní – Vyhrazený herní port pro upřednostnění připojeného herního zařízení.
  • Snadné přesměrování portů ve třech krocích – Open NAT usnadňuje přesměrování portů a odstraňuje frustrující a složitou ruční konfiguraci.
  • Podpora ASUS AiMesh – Vytvořte flexibilní a bezproblémovou Mesh síť v celé domácnosti pomocí routerů kompatibilních s AiMesh.
  • Testovaná odolnost a stabilní provoz – TUF Gaming AX5400 je vyroben s ohledem na odolnost a prochází ověřeným testováním, které zajišťuje spolehlivý a stabilní provoz.

ASUS ROG STRIX SCOPE RX

Druhý výherce si bude moct pořádně protáhnout prsty na herní optické mechanické klávesnici ROG Strix Scope RX. Použité spínače ROG RX Red mají životnost 100 milionů stisknutí kláves a nabízejí pevné lineární úhozy s okamžitou odezvou. Každý spínač má navíc centrální RGB LED, která poskytuje každé klávese všestranné osvětlení.

Klávesnice Strix Scope RX má také odolnost proti vodě a prachu IP56, vrchní kryt z hliníkové slitiny a průchodku USB 2.0, která umožňuje připojit myš nebo flash disk či nabíjet mobilní zařízení. Stejně jako všechny herní klávesnice řady Strix Scope má pro hráče FPS širší klávesu Ctrl a klávesu Stealth. S klávesnicí ROG Strix Scope RX můžete s jistotou vyrazit do boje.

Optické mechanické spínače ROG RX Red jsou první, které společnost ROG vyvinula. Rozsáhlý výzkum, testování a ladění vyústily ve spínače s aktivační dráhou 1,5 mm pro bleskově rychlé zadávání. Aktivační síla 40 g zabraňuje náhodným stiskům kláves a pokračuje až na 55 g pro perfektní zpětnou vazbu.

Soutěž se společností Asus o špičkový Wi-Fi 6 router, mechanickou herní klávesnici a myš
i Zdroj: PCTuning.cz

ASUS ROG GLADIUS III

Třetí šťastlivec pak získá klasickou asymetrickou herní myš se speciálně vyladěným  senzorem s rozlišením 26 000 DPI (a odchylkou 1 %), okamžitým ovládáním tlačítek, exkluzivním konektorem Push-Fit Switch Socket II, laserem gravírovaným estetickým vzhledem ROG, nožičkami ROG Omni Mouse Feet, ROG Paracord kabelem a osvětlením Aura Sync RGB.

  • 19 000 dpi s nejlepší odchylkou ve své třídě 1 % (speciálně vyladěnou na 26 000 dpi), optickým snímačem s 400 IPS a frekvencí přenosu informací 1000 Hz.
  • Jedinečná konstrukce otočných tlačítek a vyladěný software pro okamžitou aktivaci tlačítek bez nechtěných kliknutí.
  • Exkluzivní konstrukce Push-Fit Switch Socket II umožňuje kompatibilitu s mechanickými spínači a optickými mikrospínači Omron pro změnu síly kliknutí a prodloužení životnosti myši.
  • Mikrospínače značky ROG vám zajistí konzistentní tlak a životnost 70 milionů stisknutí
  • Laserem vyryté označení ROG na boku myši s osvětlením RGB
  • Kabel ROG Paracord a 100% teflonové nožičky se zaoblenými okraji zajišťují rychlý a hladký skluz myši.
  • Pět integrovaných paměťových profilů usnadňuje ukládání vlastních nastavení.
  • DPI On-The-Scroll umožňuje snadné nastavení za chodu
  • Exkluzivní software Armoury Crate umožňuje snadnou a intuitivní konfiguraci
  • Oficiálně ověřeno pro NVIDIA Reflex Latency Analyzer pro sledování odezvy myši Exkluzivní software Armoury Crate umožňuje snadnou a intuitivní konfiguraci
Předchozí
Další
Reklama
Reklama

Komentáře naleznete na konci poslední kapitoly.

Reklama
Reklama