Felix Slováček se vysmál vztahu Dády Patrasové s cizincem. Prý existuje jen v její hlavě

od Šárka Cvrkalová
2 minuty čtení
felix slovacek
Zdroj: Profimedia

Vztah Dády Patrasové a Felixe Slováčka se v médiích řeší už dlouhou dobu. Ačkoli jsou stále manželé, ona má už nějakou dobu italského přítele jménem Vito a po jeho boku podle mnohých rozkvétá, ačkoli se spolu nevídají příliš často. Podle samotného Slováčka si ale jeho žena vztah spíše vyfantazírovala.

V médiích si neustále vyměňují nenávistné vzkazy, a ačkoli to místy vypadá, že je k sobě stále něco táhne, jde mezi nimi spíše o boj, do kterého zatahují fanoušky. V jednu dobu dokonce expres.cz spekuloval o tom, že se Patrasová ke Slováčkovi vrátí, nakonec se ale ukázalo, že je to nesmysl.

Patrasová během uzavření hranic měla velké problémy, protože se jí podle Blesku po Vitovi stýskalo. Když se potom mohli znovu vidět, rozkvetla a někteří lidé si mysleli, že je to kvůli Slováčkovi. Pravda je ale taková, že to pravděpodobně nebylo ani kvůli manželovi, ani kvůli milenci.

S Vitem se prý viděla asi dvakrát

Slováček se v nedávné době ke vztahu své ženy s italským milencem vyjádřil. Podle Aha! byl ale doslova vysmátý jako lečo a sdělil médiím, že vztah Dády a Vita je spíše v její hlavě. Ačkoli spolu komunikují a párkrát se i viděli, podle všeho to nebude tak horké, jak to vypadá.

„Upřímně řečeno, Vita jsem viděl naposledy zhruba před pětadvaceti lety, když jsme s Dádou a dětmi byli v Itálii na dovolené,“ zasmál se Slováček v médiích. Podle jeho slov s ním možná Dáda něco má, rozhodně to ale není láska, která překoná všechno.

„Co vím, tak od těch devadesátých let byl Vito v Praze asi jen dvakrát,“ dodal saxofonista. Mezi Italem a Patrasovou to asi nebude tak vážné, jak ona sama tvrdí. Ačkoli nevyloučil, že ona za ním do Itálie cestuje, má za to, že se spolu vídají jen minimálně a vztah je více o online komunikaci.

Patrasová se odmítla vyjádřit

Média se po rozhovoru se Slováčkem samozřejmě snažila k situaci zjistit i názor samotné Patrasové. Ta se ale podle všeho vyjádřila jen velmi vyhýbavě a nakonec dodala, že odmítá jakkoli celou věc komentovat. To ale hraje do karet spíše Slováčkovi.

„Vito je člověk, který mě drží nad vodou, každý den mi telefonuje. Bohužel jsme v kontaktu jenom po telefonu nebo prostřednictvím videohovorů. Kvůli covidu jsme se nemohli vídat. Uvidíme, jak to bude,“ řekla před časem Expresu. Tehdy to vypadalo, že je jejich vztah vážný.

V současné době ale odmítá o čemkoli mluvit a podle toho, jak se vyjádřil Slováček, to není jen covid, co milencům brání v jejich vztahu. Je možné, že Patrasová je zamilovaná, ale její vztah podle všeho není tak dokonalý, jak ho v minulosti popsala.

Zdroj: ahaonline.cz, expres.cz, Blesk

Autor: Šárka Cvrkalová


Sdílet článek:Share on facebook
Facebook

Související články