Po katetrizaci minulý týden čeká oblíbeného herce a baviče ještě další kontrolní vyšetření srdce. Lékaři v Nemocnici Na Františku hlídají na JIP i jeho plíce. „Jirka bude rád, když ho pustí na Vánoce,“ konstatoval hercův manažer Miloš Schmiedberger (74) s tím, že Krampol ještě nemá zcela vyhráno.

Sotva dýchal

„Tentokrát mu opravdu šlo o život. Ještěže se včas svěřil do rukou lékařů!“ dodal manažer s úlevou. „Přijít do nemocnice o dva dny později...“ raději ani nechce dokončit větu. Jeho slova nezávisle na něm potvrdila i Zuzana Bubílková. „Jirka je na přístrojích, sotva dýchá, tahají ho doslova z druhého břehu,“ uvedla moderátorka pro Extra.cz.

Nařízená pauza

Sešlo se toho hodně. Krampol nemohl několikrát za sebou pořádně dýchat. Navíc při jednom vystoupení hodně prochladl. K tomu se přidaly rozpory právě s Bubílkovou, s níž poslední rok hodně spolupracoval. Napsali dokonce společně knížku Bavíme vás 150 let! A najednou má být všemu konec! „Mám půl roku na přemýšlení. Doktoři mi nařídili přestávku. Pak se uvidí, co bude,“ řekl Blesku sám Krampol.

Čeká ho půl roku v izolaci

Do nemocnice se Krampol dostal kvůli nezvykle silným a opakujícím se potížím s dýcháním už potřetí za necelé tři měsíce. Přístup k němu je přísně zakázaný. „Nikdo se k Jirkovi nedostane. Musí mít klid,“ vysvětlil Blesku Schmiedberger přísná opatření, která panují i kvůli šíření covidu. „Jirka musí myslet na sebe. Určitě po dobu, kdy bude hrozit covid. I když je očkovaný, je astmatik a nemoc by ho velice ohrozila. Nejmíň na půl roku prostě bude mít od doktorů zaracha,“ nastínil manažer.

VIDEO: Jiří Krampol opět v rukách lékaře! Přetržené vazy, kopanec od MMA zápasníka 

Video
Video se připravuje ...

Jiří Krampol opět v rukách lékaře! Přetržené vazy, kopanec od MMA zápasníka Kateřina Štichová

Fotogalerie
36 fotografií