Gabriela Partyšová je covidem prolezlá skrz naskrz. O očkování ale mluvit nechce

od Šárka Cvrkalová
2 minuty čtení
gabriela partysova
Zdroj: Profimedia

Koronavirus řádí už tak dlouho, že se někteří lidé stihli nakazit hned dvakrát. Není ale výjimkou ani to, že si někdo projde komplikovanou nemocí hned třikrát. Někteří o tom možná ani neví, protože mají příznaky velmi slabé, jiní ale zase všechny situace velmi prožívají. A k takovým se řadí i moderátorka Gabriela Partyšová.

Už ke konci roku 2020 se na Streamu objevila informace o tom, že si nejspíš Partyšová covidem prošla. V rozhovoru tehdy promluvila o tom, že chodí pravidelně na kapačky s vitamíny, aby se v televizi mohla cítit bezpečně. Zároveň ale dodala, že koronavirus už nejspíš měla.

A to prý ještě předtím, než se o něm začalo v České republice ve velkém mluvit. Kolem svátku Valentýna toho roku jí totiž přepadla podivná chřipka, střídaly se jí horečky se zimnicí a chvílemi se prý skoro až dusila. Covid sice nebyl tehdy potvrzený, ale ona je přesvědčená, že šlo právě o tuhle nemoc.

Dvakrát důkazně

„Je to velmi náročné, covid jsem měla podle všech symptomů třikrát,“ přiznala nedávno moderátorka pro super.cz. Vysvětlila, že zatímco v prvním případě jde jen o domněnku, druhé dvě situace se jí potvrdily testem, a ona si tak musela projít nemocí se vším všudy včetně karantény.

„Dvakrát důkazně a jednou, když covid neměl úplně jméno, tak měsíc před tím jsem procházela těžkou chřipkou a myslím, že to byl taky on,“ nechala se slyšet. Sice už dnes nikdo nepotvrdí, zda je to pravda, každopádně i po dvou případech by byla Partyšová podle svých slov prolezlá covidem skrz naskrz.

Podle všeho se tak už nebojí toho, že by nemoc chytila ještě jednou. „Je to moc těžké, protože mi odřekli všechna má moderování a přišla jsem o poměrně dost peněz. Nicméně mám vždy krytá záda a dělám více prací, abych nebyla závislá jen na jedné, ale musím říct, že je to smutné,“ zamýšlí se nad situací.

Vadí jí neustálé boje ve společnosti

Na celé situaci nejvíce Gabrielu prý štve fakt, že se lidé rozcházejí v názorech a neustále se ve společnosti bojuje ohledně toho, co vlastně je dobré a co ne. Zatímco jedni protiepidemická opatření uznávají, jiní s nimi mají velké problémy. Stejně tak jí vadí, jak se mnozí staví k očkování.

„Nechci nikoho mediálně ovlivňovat pro očkování. Jsou tam velké otázky třeba u mého syna, kterému je čtrnáct, chovám se ale podle své intuice. Neustálé otázky na zdraví jsou unavující a vadí mi, že se společnost hádá a je tam tenze,“ svěřila se.

Více se ale podle Blesku k očkování vyjadřovat nechce. Nechce se stavět do pozice toho, kdo by měl dávat lidem nějaké rady nebo vzor, jedná jednoduše podle svého a stejně tak by to měli dělat i ostatní. Zároveň ale není třeba někomu vnucovat svůj názor a hádat se jen proto, že to jiní vidí opačně.

Zdroj: Blesk, stream.cz, super.cz

Autor: Šárka Cvrkalová


Sdílet článek:Share on facebook
Facebook

Související články