Dádě se vyplatilo nepálit za sebou mosty, i když ji manžel tak dlouho podváděl s Lucií Gelemovou (38). „Dvakrát jsem se chtěla rozvádět, jednou jsem žádost o rozvod dokonce podala. Pak ji stáhla, protože jsem si uvědomila, že manžel nebude neustále tím jelenem v říji,“ řekla Blesku Patrasová, která je ráda, že je manžel zase doma. 

„Dáda je báječná, úžasná, odpustila mi a je nad věcí. Velmi si toho vážím,“ prohlásil saxofonista uznale. Poté, co jeho milenka strávila noc v hotelu s jiným, je rád, že jejich sedmiletý románek definitivně skončil.

„Říkala jsem mu hned, jak to dopadne, že je to ukázková zlatokopka. Nevěřil. Teď uvěřil,“ rozpovídala se Patrasová. A Felix přikyvoval: „Ve všem měla Dáda pravdu. Moc se jí za vše omlouvám. Vím, jak jsem jí ublížil,“ kál se Slováček.

Žádná Felixova avantýra neotřásla jejich manželstvím tak jako ta s Gelemovou. „Málem mě to přivedlo do hrobu. Snad se blýská na lepší časy. Moc si to přeju,“ připustila Dáda. „A já také,“ doplnil ji Felix, který si teď přeje hlavně klid na práci, klid a pohodu v manželství. A také sílu na to, aby jejich rodinnou vilu dal zase do pořádku.

Vánoční svátky prožili manželé po dlouhých sedmi letech zase spolu a spolu hodlají přivítat i Nový rok. „Chtěli jsme k moři, už jsme to ale nestihli zařídit. Možná pojedeme za dětmi na chalupu,“ prozradila Patrasová.

Nic ale není tak růžové, jak by mohlo vypadat. Gelemová tvrdí, že jí Slováček posílá výhrůžné esemesky. „Jeho stupňující se výhrůžky a nepředvídatelnost jeho chování, které se začalo blížit stalkingu, mne donutily adekvátně reagovat,“ řekla Blesku s tím, že už si na něho najala právníka! „Ať mi ten její právník zavolá, jí zase zavolá ten můj,“ reagoval Felix.

VIDEO: Kdysi to viděl jinak... Felix Slováček o odchodu od Dády: Jeden ošklivý rozvod už mám za sebou

Video
Video se připravuje ...

Felix Slováček o odchodu od Dády: Jeden ošklivý rozvod už mám za sebou David Turek, Jan Jedlička

Fotogalerie
38 fotografií