Po Novém roce vyrazila herečka Mahulena Bočanová nabrat síly do Pece pod Sněžkou. „Špindl odpustí, ale moje srdcovka je prostě jen a jen Pec. Tady je těch Bognerů a čivav pořád jen minimum,“ vtipkovala na sociálních sítích herečka, kterou jste na Vánoce jistě mohli vidět v roli zákeřné čarodějnice Bludimíry v oblíbené pohádce Václava Vorlíčka (†88) Kouzelný měšec. Společně s dcerkou Márinkou (20) vyrazila na místo, kam jezdila už jako malá společně s rodiči.

Informovala o tom i na sociálních sítích - ne však v rámci placené spolupráce, jak tomu u slavných a vlivných osobností bývá, ale čistě proto, že je to místo, kam doopravdy ráda jezdí. „Je to tady pořád pecka a nostalgie,“ vysvětlila herečka, která si tu s dcerkou užívá mimo jiné i řádění v bazénu. A právě tam vznikla momentka, z níž se její cudnější followeři jistě trochu začervenali.

Bočanová totiž sdílela v instastories záběr do pořádně naditého dekoltu. „Karpaty? Tatry? Nebo Máňa???“ vtipkovala, aby bylo každému hned jasné, komu ono poprsí patří. „…po mamince,“ dodala s emotikonem rozesmátého obličeje dáma, která naposledy zazářila na plátnech kin v komedii Ženská pomsta.

VIDEO: Mahulena Bočanová si zavařila: Pánové jí posílají své chlouby!

Video
Video se připravuje ...

Mahulena Bočanová si zavařila: Pánové jí posílají své chlouby! Markéta Reinischová

Dcerku, která od narození trpí lehčí formou autismu, k níž se postupem času přidala i epilepsie, jistě zveřejnění takovéto „lechtivé“ fotky neurazilo. S maminkou má totiž skutečně velice výjimečný vztah, často vedle sebe působí jako kamarádky. „Mari, život s tebou ze mě udělal lepší Mahu. Bez lží, bez sebelží, bez zbytečností, silnou jako skála (ale furt je se mnou p*del). Jsi moje voda živá a vím, že to víš,“ vyznala se jí například Bočanová dojemným způsobem v den, kdy dcera slavila dvacetiny.

Fotogalerie
46 fotografií