Direct vypouští další dva nápadníky do reklamy a nově bude vidět i na tramvajích


			Direct vypouští další dva nápadníky do reklamy a nově bude vidět i na tramvajích

Direct i letos v reklamě bude vysvětlovat, proč je konečně normální pojišťovna. Nově k tomu využije i polepy na tramvajích v Praze a v Brně.

Neplatič a Filozof. Takové přezdívky dostali další dva nepovedení nápadníci v nových reklamních klipech Directu. Pojišťovna tak pokračuje v sérii úspěšných spotů ve stylu nepovedeného rande. Kromě toho poprvé v historii využila pro svoji reklamu i polep na tramvaji.

„Od ledna mohou lidé vidět naše tramvaje v Praze a v Brně. Stejně jako u našich televizních spotů je cílem ukázat, co je podle nás v pojišťovnictví normální. Kromě toho upozorňujeme na naši mobilní aplikaci, díky které mají naši klienti pojištění vždy po ruce,“ říká mluvčí Directu Nela Maťašeje.


Mohlo by vás zajímat: ČKP: Počet pojištěných vozidel se blíží 9 milionům


Neptáme se na kraviny a platíme

V nových klipech pak Direct pojišťovna ukazuje další dvě výhody, které má oproti ostatním. „Jsme tu pro to, abychom lidem co nejdřív pomohli, když se stane průšvih. A proto škody řešíme do 8 hodin od dodání všech dokumentů. Loni jsme na škodách vyplatili přes 1,1 miliardy korun,“ vysvětluje Maťašeje myšlenku klipu nazvaného Neplatič.

Filozof pak má lidem říct, že Direct nabízí velmi jednoduché sjednání pojištění majetku. V klipu například zazní, že je normální neptat se na kraviny. „Díky tomu je naše pojištění jednoduší a pojistit si domov tak zvládne každý klidně za 10 minut online,“ dodává mluvčí.


Mohlo by vás zajímat: Vybrané změny dle nového zákona o znalcích


Na klipy se můžete podívat hned teď

Zdroj: Direct, YouTube

Zdroj: Direct, YouTube

Sledujte nás

Facebook Twitter LinkedIn

Komentáře

Přidat komentář

Nejsou žádné komentáře.

RSS

Související články