Hlavní obsah
Článek

Že novomanželé po pár dnech, někdy i hodinách ze sňatku vystřízliví, to se občas stává. V příběhu nevěsty, o níž tu bude řeč, ale alkohol nehrál roli. O rozvod se rozhodla požádat kvůli tomu, že partner nerespektoval její požadavek.

Žena se o příběh podělila s americkým magazínem Slate, kam napsala o radu. Oč šlo? Na manžela prý měla jediný požadavek: aby jí na svatební party neplácl dort na obličej. Přesně to ale muž udělal, což nevěsta považuje za absolutní nerespektování jejího přání. Proto mu následující den oznámila, že je konec.

„Kdyby to byl rozumný muž, který mě dobře zná, tak by to nikdy neudělal. Místo toho mě chytl za krk a hlavu mi vrazil přímo do dortu. Plánoval to, protože dort tím zničil, ale měl připravených plno cupcaků,“ postěžovala si nevěsta.

Lidé se rozdělili do dvou skupin, jedna radí, že by měla dát ženichovi druhou šanci, další s ní názorově souzní. Objevilo se dokonce i několik reakcí, že by se žena měla nejen rozvést, ale na partnera podat i trestní oznámení za násilí.

Zaslouží si ženich druhou šanci?
Ano
20,4 %
Ne
79,6 %
Celkem hlasovalo 37037 čtenářů.
Související témata:
Cupcakes

Reklama

Další články

Načítám