Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Dankovi ohľadom Pellegriniho karantény niečo nesedí: Zutekal z bojiska? Veď debatovať mohol aj cez internet!

Danko sa pýta, prečo sa Pellegrini nezapojí do debaty aspoň cez internet. Zobraziť galériu (3)
Danko sa pýta, prečo sa Pellegrini nezapojí do debaty aspoň cez internet. (Zdroj: Topky/Ján Zemiar, Vlado Anjel)

BRATISLAVA - Mimoparlamentný líder SNS Andrej Danko už okamžite od oznámenia karantény Petra Pellegriniho hľadá odpoveď na to, ako to vlastne celé je. Je totiž faktom, že líder Hlasu-SD mal práve dnes v televízii diskutovať s ministrom Ivanom Korčokom o téme obrannej zmluvy USA a krátko pred ňou oznámil svoju neprítomnosť v debate pre karanténu. Predsedovi národniarov sa to celé však ako si "nezdá".

archívne video

ROZHOVOR S DANKOM: Nešťastím Slovenska nie je len pandémia! Sulík, Matovič a Kollár sú nepripravení (Zdroj: Topky.sk / Ján Zemiar)

Karanténu oznámil v sobotu večer

Pellegrini mal totiž v nedeľu absolvovať diskusiu ohľadom obrannej zmluvy s USA s ministrom zahraničných vecí Ivanom Korčokom (nom. SaS) v televízii TA3, čo sa nakoniec ale nestane. Pellegriniho absenciu ako prvý oznámil práve Korčok, ktorý dostal informáciu priamo z televízie.


Čo sa deje s predsedom Hlasu? Korčok sa s ním chystal na diskusiu, náhly oznam zo strany televízie a karanténa!


Dankovi ohľadom Pellegriniho karantény
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Topky/Ján Zemiar)

Pellegrini sa totiž uzavrel do domácej karantény, kým neabsolvuje PCR test, pretože sa podľa vlastných slov stretol s pozitívne testovaným človekom, ktorý na svoju pozitivitu prišiel o pár hodín neskôr. Pellegrini verí, že test bude negatívny, na avizovanú účasť v debate s Korčokom zrušil s tým, že zatiaľ nemá ani žiadne príznaky. To bolo práve vodou na mlyn pre Danka.

Prečo si "digitálny líder" nezapol webkameru? Pýta sa šéf SNS

Šéf SNS Andrej Danko ale hneď v momente, keď bola táto informácia verejná, vyjadril svoje sklamanie, keďže sa na debatu evidentne "tešil". "Niečo mi tu nesedí. Pellegrini zrušil účasť s Korčokom v TA3. Vraj bol v kontakte s človekom, čo má Covid. Digitálny líder by však mal zvládnuť diskusiu aj cez webkameru," neodpustil si Danko poznámku na bývalú funkciu Pellegriniho ešte za vlád Smeru. Danko verí, že za Pellegriniho rozhodnutím neprísť do diskusie bude "niečo iné".

Dankovi ohľadom Pellegriniho karantény
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook/Andrej Danko,Hlas-SD)

Viac o téme: KaranténaAndrej DankoPeter PellegriniKoronavírus
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu