Trendy
Výměna manželek 2024 válka na Ukrajině Survivor 2024 Kate Middleton

Leoš Mareš má z ostudy kabát: Lidé se mu smějí za zvláštní komentář a bany

Z vystoupení moderátorů bude Leoš Mareš nadšený.
Zdroj: Se souhlasem TV Nova
+ Další fotografie
Trapas

O pořádný poprask se na sociálních sítích postaral zpěvák a moderátor Leoš Mareš (45). Za vše může jeden jeho komentář na Instagramu. Někteří si totiž myslí, že ze svého účtu psal jako někdo jiný a zastával se sám sebe, zapomněl však přitom vyměnit svůj profil za falešný. Zpěvák příspěvek ihned smazal, někdo si však udělal screen a nyní ho zveřejnil profil Intelektuální elita, který řeší komunikaci celebrit na sociálních sítích. Marešovi se následně lidé v diskuzi pořádně vysmáli i za to, že rozdává bany jak na běžícím pásu..

Leoš Mareš se nedávno zapojil na Instagramu do diskuze, ve které lidé rozebírali jistý článek z bulvárních médií a zastávali se populárního moderátora. Marešův příspěvek ale působil poněkud podivně. "Dobrý den, Leoši, můžete se proti tomu nějak bránit? Nebo může ta bulvární lůza psát takové titulky na přední stranu z důvodu zvýšení prodejnosti a nejde s tím nic dělat? Dá se říct, že se snaží vydělávat na vašem jménu a vypouští do světa nepravdivé informace za účelem zisku. Děkuji za odpověď. Užívejte dovolenou," napsal Leoš ze svého profilu a řešil pravděpodobně článek v tisku.

Příspěvku, který moderátor ihned smazal, si ale lidé všimli a včas si ho uložili. Nyní ho zveřejnil profil Intelektuální elita, který řeší komunikaci celebrit na sociálních sítích. Někteří lidé se totiž domnívají, že Mareš se chtěl do diskuze zapojit z falešného profilu a bránit sám sebe, ale zapomněl si přepnout na Instagramu účet. "Noční můra většiny z nás je, že se zapomeneme přecvaknout z originálu na fejk. Myslíte, že v něm hrklo, začal zmatkovat a kvičet do fistule „Do p*dele, no do p*dele, já jsem debil!“?" napsal admin stránek k příspěvku.

V diskuzi se následně řada lidí Marešovi pořádně vysmála. "To jako, že Leoš sám sebe lituje, ale jen se zapomněl za někoho vydávat? Takže se litoval ze svého oficiálního účtu?" smála se Nikola. A nebyla sama. "Tak víš, kolik těch účtů musí mít? Aby se v tom pak prase vyznalo," vtipkovala Karla. Jiní ale zpěváka rovnou odsoudili. "No, tak teď je mi jasný, kdo píše ty jeho komický dotazy na lístky na starý pecky! To, že on a ta jeho grácie prožívají Instagram víc, než je zdrávo, je mi jasný… Ale tohle je fakt dno," rozčílil se Michal.

Banuj jako Tomio

Lidé si také v diskuzi dělají legraci z toho, že Mareš údajně banuje všechny komentující, kteří se mu něčím zprotiví. A že jde často o malichernosti... "Někdo mu pod poslední jeho příspěvek napsal něco ve stylu, že by si měl dát pozor na to přepínání profilů. Já jen reagovala, že si dotyčný koleduje o blok, že to tak u Mareše chodí... A už ho mám taky," popsala svou zkušenost Miriam.

"Mě zablokoval na základě komentáře u TMBK, kde jsem reagovala na jednu vtipnou koláž s ním..." přidala se Silva. Podle některých uživatelů se v banech nevyžívá jen Mareš, ale údajně i jeho partnerka Monika. "Mě blokla před x lety Monika, když jsem pouze lajkovala nějakou slušnou a normální otázku, zda si neupravuje postavu na fotkách na svém IG. Bylo to úplně na začátku jejich vztahu, kdy jí začínali růst sledující," podělila se o svůj zážitek Daniela. Zdá se tak, že Marešovi se inspirovali u Tomia Okamury, který také rád rozdává bany na potkání.

Co dělat při jaderné havárii: Základní rada zní schovej se a zůstaň v kontaktu, říká Dana Drábová

Související články

Další články

Nejnovější kauzy