Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Unešená Tereza Ramba: Prozradila jméno dcery a popsala podivuhodný porod

Tereza Ramba.
Zdroj: profimedia.cz
+ Další fotografie
zpověď

Tereza Ramba nemůže uvěřit tomu, jakým způsobem její dcerka přišla na svět. Ani tomu, že je holčička naprostým protipólem jejího syna, kterého bylo všude plno už od náročného porodu. Na Instagramu se vypsala ze svých pocitů.

Tereza Ramba se nedávno stala dvojnásobnou maminkou a je z toho nadšením bez sebe, Herečka, která se soukromím obvykle dělá veliké tajnosti, se o svou radost tentokrát rozhodla podělit s celým vesmírem. Na svém Instagramu sdílela velice dlouhý příspěvek, ze kterého se sledující dozvěděli mnohé.

Tereza odtajnila nejen to, že se jí narodila holčička a malý Mikolášek tak dostal sestřičku. Prozradila i to, že dcerku pojmenovala Teodora s tím, že nakonec je to Mira a je pro ni zároveň Hvězdička, podobně jako syn je Slunce. A také se svěřila s intimním prožitkem porodu, který byl podle ní orgasmický, což do té chvíle považovala za nemožné.

"Vývar voní. Byt je uklizený. Já ležím a smutním po knížce, kterou jsem právě dočetla. Obě dětí spí. Obě. Dvě. Dvě děti. Dvě děti. Když se narodilo Slunce, nepamatuji se, jak dlouho jsem nevařila. Nečetla," začala svůj příspěvek. "Pořád jsem houpala. Automaticky jsem předpokládala, že se mi narodí stejné dítě. Teodora. Cítila jsem že je to holka. Jako u Slunce, od prvního dne jsem věděla že ve mně roste život a že je to kluk."

"Mikolášek byl lačnej. Řval a sál, pořád dokola. Houpali jsme ho jako blázni. Nahoru, dolů. Bála jsem se, tak strašně jsem se bála. Předávali jsme si ho s Matyášem z náruče do náruče jako vzácný koření. Nikomu jinému jsme ho nepůjčili. Teď se taky bojím. Ale jinak. Klidně a sladce, bezpečně. Jako když vás někdo pohoupe, ale jen lehce, jako na vodě loď," pokračovala unešená Tereza na svém Instagramu. Z její zpovědi je evidentní, že jsou obě děti každé úplně jiné. A hodně jiný byl i porod. "Malého vezli ze sálu a řval jako tygr. Hvězdička přišla na svět v tichu. Orgasmický porod. Koukala jsem se na hvězdičku ve šroubku na madle postele. Těsně před poslední fází, jsem se začala ztrácet sama v sobě," pokusila se přiblížit magický zážitek. "Čekala jsem Teodoru, ale přišla Miřenka. Mira. Míra. V takovém klidu a lásce.


Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy