Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Perkausová šokovala: V živém vysílání propálila tajnou svatbu s Ivanem Heckem

Party v SaSaZu po finále Elite Model Look.
Zdroj: Se souhlasem Světlany Pospíšilové
+ Dalších 5 fotografií
Svatba

Moderátorka CNN Prima News Eva Perkausová (27) se tajně provdala! Novinku prozradila v přímém přenosu, kdy se představila s novým příjmením, které převzala po manželovi Ivanu Heckovi (39). Utajenou veselkou šokovala nejen diváky, ale i kolegu Romana Šebrleho (47).

"U Hlavních zpráv vás vítá Roman Šebrle a Eva Hecko Perkausová," řekla na začátku televizní relace půvabná moderátorka. Perkausová tak šokovala nejen diváky, ale očividně i kolegu Romana Šebrleho, který v tu chvíli zkoprněl. Blondýnka tak svatbu s Ivanem Heckem utajila i před kolegy.

Jak se svěřila pro pořad Showtime, svůj vztah s partnerem stvrdila před oltářem na ostrově Mauricius, kam s Heckem odletěla na začátku roku. "Byla to opravdu krásná, milá a čistá svatba. Bílý písek, moře a palmy. Člověk vyzná lásku, řekne si ano, předá prstýnky, nakrmí se dortíkem a už jsme byli manželé," řekla moderátorka v pořadu Showtime.

Nyní manželé dodrželi tradici, že by se měla svatba konat do roka od zásnub. Podnikatel Hecko přitom před svou láskou poklekl loni v dubnu. Své ano si pak řekli 12. ledna, což bylo jen pár dní poté, co oslavili páté výročí.


Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy