Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Ztracená Dominika Gottová: Jsem nemilovaná, zpívá a volá o pomoc

Dominika Gottová: Jsem nemilovaná, teskní a volá o pomoc
Zdroj: Martin Procházka/Extra.cz
+ Dalších 5 fotografií
dcera mistra

Dominika Gottová (48) přiletěla po mnoha měsících do Prahy a zase je z toho pozdvižení. Nejstarší dcera Karla Gotta si totiž dovolila hodně. Navázala spolupráci s italským producentem a zpěvákem Gabrielem Grillottim, s nímž nazpívala písničku, kterou hodlá v pondělí slavnostně představit. Ještě ji sice nikdo neslyšel, už nyní je ale hojně kritizovaná. Proč? Protože Dominika Gottová! 

“Zůstala jsem sama a soudí mě, jsem nemilovaná. Když nevím, kudy kam, snažím se být jako ty. Uvnitř jsem stejná jako ty, v mém srdci je láska a vůle žít. Ale je těžké rozhodovat se sama,” to je úryvek písně Pro tebe, kterou Dominika Gottová již v pondělí dvě hodiny po poledni představí na slavnostním křtu v centru Prahy. To jsou slova dcery, která dobře ví, že svého otce zklamala, ale neví si rady s vlastním životem.

Dominiku Gottovou není nutno představovat. Jde o nejstarší dceru Karla Gotta, která jde z jednoho skandálu do druhého. Je závislá na alkoholu a tlumících lécích, nejednou zkusila vyhledat pomoc u odborníků, ani jednou ale svou léčbu nedokončila.

Krátce před smrtí svého slavného tatínka mu slíbila, že nastoupí do léčebny v Helsinkách, k tomu ale už nikdy nedošlo. Bez skandálů se neobešel ani její poslední návrat do Česka, který skončil dalším odletem do Helsinek, protože nedokázala žít v místě, kde je pod drobnohledem. Zní to jako výmluvy a také to výmluvy ze značné části jsou. Dominika je ale pořád dcerou svého slavného otce, jehož vážené jméno je sice převážně kvůli ní hojně vláčeno bahnem, nejvíc to ale ubližuje právě jí.

"Nemám tvou sílu..."

Oči kolem mě neustále sledují, nechtějí chápat, že to nejsi ty. Jejich přísný pohled mě zraňuje a já nemám tvou sílu. Snažím se vše zvládnout, ale jsem sama,” recituje dál ve zmíněné písničce Dominika, která možná naletěla na lep italskému zpěvákovi, o němž mnozí z nás dnes slyší poprvé, její slova ale nelze ignorovat. Přestože nejde zapomenout, že si za většinu svých problémů může sama, že je zvyklá žít doslova s nataženou rukou a po smrti Mistra ji nenapadlo nic jiného než naplivat špínu na Ivanu Gottovou, která nyní nervózně očekává, co Dominika zase provede, nejde ani ignorovat, jak moc je Gottova nejstarší dcera ztracená a jak moc každým svým činem křičí o pomoc.

“Snažím se vše zvládnout, ale jsem sama,” to jsou slova, která nelze přehlížet. Dominika Gottová má sice tři sestry, maminku a mohla by kdykoli říci o pomoc Ivaně Gottové, jež by ji s největší pravděpodobností neodmítla, má to ale jeden velký háček. Nenechá si poradit, a pokud ano, pak sází na špatné rádce. Navíc si mylně myslí, že za její problémy může právě Ivana Gottová, a chybí jí sebereflexe.

Nejstarší dcera Karla Gotta

Nejstarší dcera Karla Gotta je prostě a jednoduše ztracená a dobře si uvědomuje, že rozhodně není hrdou nositelkou odkazu svého otce. A pokud ji písnička “Pro tebe” alespoň trošku svede na správnou cestu, budiž. Důležité je, aby se konečně v téměř padesáti letech postavila na vlastní nohy. K tomu jí určitě nepomůže spolupráce s Grillottim, kterému jde převážně o zviditelnění se, ale jako odrazový můstek by to mohlo stačit.

Její křik o pomoc by totiž mohl padnout na úrodnou půdu. A pokud ne, pak už jí nebude nejspíš pomoci a bude navždy jen problémovou dcerou Karla Gotta, která se snaží vydělávat na slavném jménu svého tatínka. A to se neodpouští, což Dominika dobře ví. Její píseň tak jde vnímat nejen jako volání o pomoc, ale i jako vysvětlení svých chyb. Teď je otázkou, zda nejde jenom o kalkul, jak snadno a rychle přijít k penězům. To už si ale Dominika, která v žádné práci nevydržela přílíš dlouho, musí sáhnout do vlastního svědomí.

Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy