Trendy
Výměna manželek 2024 válka na Ukrajině Survivor 2024 Survivor 2024 - aktuálně

Lucie Gelemová o Felixu Slováčkovi: Prozradila, jestli z něj má stále strach

Lucie Gelemová  o Felixu Slováčkovi: Prozradila, jestli z něj má stále strach
Zdroj: profimedia.cz
+ Dalších 5 fotografií
ETUDA

Když se těsně před Vánoci provalilo, že někdejší milenka Felixe Slováčka (78) Lucie Gelemová (39) nebude doživotní jeptiška a po rozchodu se saxofonistou si začala s jiným, spustil na ni její bývalý prý tak, až se začala bát, hrozila policií a právníky. Redakce eXtra.cz zjišťovala, jak je to mezi tehdejším párem nyní.

Lucie Gelemová: Felix Slováček mi vyhrožoval, říkala

Výtvarnice Lucie Gelemová dokonce tvrdila, že jí zhrzený expřítel Felix Slováček vyhrožoval, a tak ho postrašila, že pokud okamžitě nepřestane s napadáním, obrátí se na policii a navíc si podle Blesku najala právníky.

„Osobně je mi velmi líto a upřímně mě mrzí, jak se vše vyvinulo. Felixe jsem měla hluboce ráda, milovala ho a vážila si jej, což už teď nemohu. V té situaci a vyhrocených okamžicích, kterým jsem byla vystavována, jsem byla nucena reagovat a bránit se. Pokud člověk něco podobného osobně neprožije, těžko to pochopí a nemůže situaci objektivně posoudit, pokud ji sleduje jen z médií,“ bránila se tehdy ve vyjádření pro eXtra.cz.

Felix Slováček: Od lítosti k ignoraci

Felix po pár dnech couvl a za své chování se kál.

„Řekl jsem Ti a o Tobě spoustu nehezkých věcí a uvědomuju si, že jsem měl Tvoje chování ustát jako gentleman. Omlouvám se Ti, to se nemělo stát. Už se to nebude opakovat. Život je příliš krátký a někdy příliš smutný na to, aby si ho lidé ještě navzájem komplikovali. A nepíšu to proto, že mi přes média vyhrožuješ. Nemám strach z policie, soudů nebo ze zveřejňování nějakých našich nahrávek. Mám strach o Tebe, že jsi tím zahodila našich sedm společně strávených let jako mávnutím kouzelného proutku,“ vzkazoval jí přes náš web.

Kolem Vánoc už sliboval, že dál už na Lucii nemyslí a nebude ji nijak obtěžovat. „Na to se spolehněte,“ dušoval se před naším redaktorem.

A vypadá to, že po návratu k právoplatné manželce Dagmar Patrasové drží slovo.

Už se má dobře

„Mám se fajn a Felix snad už pomalu také,“ odpověděla Lucie Gelemová nyní na otázku redaktora, jestli ji stále její bývalý kontaktuje. Vypadá to, že už nejspíš ne, a tak jsou jakékoli hrozby zažehnány.

Lucie také uvedla, že určitě je lepší současná situace, kdy je klid, než předešlý rozruch.

Snad tedy to přesvědčení ignorovat ji Slováčkovi vydrží, protože takovou ostudu, kterou si veřejným rozchodem s Gelemovou způsobil, by asi ani on už nechtěl podruhé zažít…

Bartošová brala úspěchy jako samozřejmost, svou slávu ale neustála, tvrdí její první manažer. Showbyznys ji semlel

Související články

Další články

Nejnovější kauzy