Hlavní obsah
Článek

Dvacetiletá Scarlett Wilson z Velké Británie prošla nevídanou proměnou. Online koučka trpěla jako teenagerka anorexií. Jako dívka totiž byla zneužívána, následně trpěla depresemi, a aby toho nebylo málo, byla na střední škola terčem šikany.

Scarlett přestala jíst, vyhubla, a nakonec kvůli anorexii málem zemřela. Coby čtrnáctiletá byla hospitalizována s podvýživou, což jí zachránilo život. Ani to ale nestačilo a několikrát se s anorexií znovu léčila na psychiatrii.

Tam se ji podařilo stabilizovat a Scarlett se rozhodla radikálně změnit život. Začala cvičit, a postupně se rozhodla věnovat kulturistice. Zdravá a vyvážená strava a dřina ve fitku, je teď jejím denním chlebem. Scarlett se podařilo nejen uzdravit, ale stala se uznávanou koučkou, která dává rady ostatním lidem, jak se dostat do formy nejen cvičením, ale především vyváženou stravou.

Sama se navíc cítí skvěle i po psychické stránce a je ráda, že může být inspirací pro ostatní. Postavu má nyní samý sval a konečně je v životě opět šťastná. A hlavně - zachránila si život.

Reklama

Další články

Načítám