Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Boduje hlavně v televizním prostředí díky seriálovému hitu Slunečná a jeho nástupci ZOO. Eva Burešová (30) není jen herečkou, ale také zpěvačkou.

Právě úspěch na posledním udílení Českého slavíka, kde skončila na třetím místě, mladou umělkyni inspiroval v další hudební tvorbě. „Slavík mě namotivoval. Prostě mě to nakoplo,“ řekla Super.cz Eva.

„Musím se přiznat, že už jsem hudbu nechtěla dělat naplno. To se ale díky Slavíkovi zase změnilo. Máme za sebou hodně koncertů a chystáme další. Lidi chodí i v této složité době, a to je skvělé.“

Hudebně aktivní je i díky seriálu ZOO, kde hraje hlavní postavu Viky Janečkovou. „Tím, že je moje role zpěvačka, končí každý díl písničkou,“ kvituje Eva.

Burešová dál tvoří nové věci. „Děláme klip i k nové písničce,“ říká Burešová, která spolupracuje s rockerem Vaškem Noidem Bártou a v poslední době také s Robinem Moodem. „V létě vyšla naše písnička Jsme jaký jsme. V únoru by měla vyjít písnička Noční nebe spolu s klipem,“ navnadila fanoušky Eva Burešová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám