Detaily brutální vraždy na Mělnicku: Žena měla oběť nejprve omráčit, poté vykastrovat

Policie vyšetřuje násilnou smrt muže ve Vysoké na Mělnicku z nedělního odpoledne.

Brutální vražda na Mělnicku

Brutální vraždu vyšetřují od nedělního večera středočeští kriminalisté. Ve Vysoké na Mělnicku měla 43letá žena smrtelně poranit svého partnera. Podle místních obyvatel měla svou oběť nejprve omráčit, poté vykastrovat. Muž následkem toho vykrvácel. Podezřelou kriminalisté zadrželi a policie už k případu poskytla bližší informace.

Oznámení o nálezu mrtvého muže bez známek života v jednom z rodinných domů ve Vysoké přijali policisté v neděli krátce před 15. hodinou. Na místo kromě policistů vyrazila také záchranná služba Středočeského kraje. Záchranáři se pokusili muže resuscitovat, bohužel bezúspěšně.

„Muž měl na svém těle zranění, která si nemohl způsobit sám, z tohoto důvodu se případem zabývají krajští kriminalisté. Ti již také nedělního dne zahájili úkony trestního řízení pro násilný trestný čin, jehož přesnou právní kvalifikaci budou upřesňovat po soudní pitvě, kterou nařídili a která proběhne v pondělí,“ uvedla policejní mluvčí Vlasta Suchánková.

Informaci o zásahu potvrdili také středočeští záchranáři. „Muž utrpěl zranění neslučitelná se životem. Měl bodné rány v oblasti břicha, šlo o brutální čin,“ sdělila CNN Prima NEWS mluvčí záchranné služby Petra Homolová.

V souvislosti se smrtí 57letého muže zadrželi kriminalisté 43letou ženu, kterou umístili do zdravotnického zařízení. „Policie zahájila úkony trestního řízení, právní kvalifikaci budou upřesňovat,“ dodala mluvčí policie.

Tagy: