Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Krutý útok na Mělnicku: Po hádce měla žena partnerovi uříznout přirození!

Ilustrační foto.
Zdroj: profimedia
Brutální čin

Policisté a hasiči byli přivoláni k násilnému trestnému činu, který se odehrál na Mělnicku. Podle webu TN.cz mělo dojít mezi partnery k rozepři a následně měla žena udeřit partnera do hlavy a vykastrovat ho.

Velmi brutální čin se stal v neděli mezi obcemi Vysoká a Bosyně na Mělnicku. Jak informoval web TN.cz, policisté nyní vyšetřují smrt muže, který měl zemřít násilnou smrtí.

„Prověřujeme násilnou smrt muže ve Vysoké na Mělnicku. V souvislosti s činem policisté na místě zadrželi jednu osobu, která byla převezena k dalším úkonům na stanici,“ prozradila již zmíněnému webu mluvčí policie Barbora Schneeweissová.

Muži měla uříznout přirození

Místní obyvatelé uvedli, že zemřel zvlášť brutálním způsobem. Partneři se měli pohádat a žena měla muži následně uříznout přirození. V celé věci byla nařízena soudní pitva a v souvislosti s případem policisté zadrželi třiačtyřicetiletou ženu. „Středočeští záchranáři muže resuscitovali, ale oživování nebylo úspěšné. „Muž měl bodné rány v oblasti břicha, šlo o brutální čin,“ sdělila ČTK mluvčí středočeské záchranné služby Petra Homolová.

Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy