Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Žena vykastrovala muže: Detaily brutálního útoku na Mělnicku

Ilustrační foto.
Zdroj: profimedia
Brutální čin

Policie vyšetřuje velmi neobvyklý případ. Podle informací měla jistá třiačtyřicetiletá žena v obci Vysoké na Mělnicku brutálně zabít svého partnera a následně ho vykastrovat. Při prokázání viny může ženě podle policie hrozit trest v rozmezí deseti až osmnácti let. Co o případu zatím víme?

Oznámení o nálezu muže přijali policisté na lince 158 v neděli před 15:00. Pětasedmdesátiletého muže bez známek života našli v rodinném domě. Na těle měl zranění, která si nemohl způsobit sám. Středočeští záchranáři muže resuscitovali, ale oživování nebylo úspěšné. „Muž měl bodné rány v oblasti břicha, šlo o brutální čin,“ sdělila ČTK mluvčí středočeské záchranné služby Petra Homolová.

Spor dvou závislých

Podle informací redakce eXtra.cz se mělo jednat o spor dvou závislých lidí z okraje společnosti. Žena měla muže nejdříve omráčit a následně mu uříznout přirození. Mužovo tělo prošlo pitvou a kompletní výsledky budou mít kriminalisté podle mluvčí středočeské policie Vlasty Suchánkové do jednoho měsíce.

V současnosti se stále prověřují další okolnosti tohoto brutálního případu. Zadržená třiačtyřicetiletá žena byla kriminalisty zadržena a nyní je ve zdravotnickém zařízení. Podle policie může ženě v případě prokázání viny a odsouzení hozit trest v rozmezí deseti až osmnácti let.

Související články

Další články

Nejnovější kauzy