Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dechberoucí výhled, rozloha, ale také cena. Na trhu s realitami se objevil dům, jehož cena z něj dělá nejdražší nemovitost ve Spojených státech. Cena sídla v losangeleském Bel Air, s rozlohou přes 9 754 metrů čtverečních, činí 295 milionů amerických dolarů, tedy asi 6,4 miliardy Kč.

Nemovitost, jíž se přezdívá „The One“ neboli „Ten jediný“, si nechal postavit producent a developer Nile Niami, který ji sám propaguje jako „největší a nejdražší moderní dům v Americe“.

Kvůli neschopnosti splatit více než stamilionový dluh musel podnikatel loni vyhlásit bankrot. Pokud se dům za požadovanou cenu neprodá, půjde v únoru do aukce.

Nový majitel uvnitř najde mj. 21 ložnic, 49 koupelen, několik venkovních a vnitřních bazénů, noční klub, kosmetický salon, wellness, střešní terasy na ploše téměř tisíce metrů čtverečních, privátní běžeckou dráhu, divadlo, dvoupodlažní knihovnu, tenisový kurt, vinný sklep či bowlingovou dráhu.

Jak takové sídlo vypadá, se podívejte ve fotogalerii pod článkem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám