Nehoda dvou kamionů zastavila provoz u Mostů u Jablunkova, na místě je minimálně jeden zraněný

Nehoda dvou kamionů zastavila v pondělí odpoledne provoz na silnici I/11 u Mostů u Jablunkova. Jde o jeden z hlavních tahů spojující Moravskoslezský kraj a Slovensko. Doprava je zastavena v obou směrech. Uvedla to mluvčí moravskoslezské policie Pavla Jiroušková. Policie odklání dopravu přes obec Mosty u Jablunkova, avšak pouze pro osobní dopravu.

Ostrava (Aktualizováno: 18:17 24. 1. 2022) Tento článek je více než rok starý Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

dálnice, ilustrační foto

Nehoda zcela zastavila provoz na silnici u Mostů u Jablunkova, ilustrační foto | Foto: René Volfík | Zdroj: iROZHLAS.cz

„Aktuálně je neprůjezdná silnice I/11 na úrovni Mostů u Jablunkova směrem na Slovensko, kde došlo k dopravní nehodě dvou kamionů,“ řekla. Dodala, že podle prvotních informací se při nehodě jeden člověk zranil.

„Komunikace je neprůjezdná v obou směrech, policisté odklání osobní vozidla po staré cestě. Pro nákladní dopravu je místo prozatím neprůjezdné,“ doplnila.

Národní dopravní informační centrum v podvečer uvedlo, že silnice je stále uzavřená, a to zhruba pět kilometrů před hraničním přechodem Mosty u Jablunkova/Svrčinovec.

Odklon dopravy funguje pouze pro osobní vozidla, protože nákladní automobily neprojedou v obci Mosty u Jablunkova pod mostem, který má výšku pod čtyři metry. Případná objízdná trasa pro kamionovou dopravu je ale možná přes hraniční přechod Makov.

ČTK Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílet na LinkedIn Tisknout Kopírovat url adresu Zkrácená adresa Zavřít

Nejčtenější

Nejnovější články

Aktuální témata

Doporučujeme