Trendy
Výměna manželek 2024 válka na Ukrajině Survivor 2024 Kate Middleton

Čauky lidi, díl 51: Expremiér si podal Farského i Djokoviče. Pinkálista uvíznul v síti

Bývalý premiér Andrej Babiš v podání skvělého imitátora Petra Jablonského si tentokrát v satirickém pondělním pořadu eXtra.cz Čauky lidi našel čas na to, aby se vyjádřil ke kauzám posledních dní. Rozmluvil se hlavně o odletu Jana Farského do Ameriky, o kauze kolem Lely Ceterové a Karlose Vémoly a neušel mu ani tenista Novak Djokovič.

Bývalý premiér Andrej Babiš v podání imitátora Petra Jablonského začal své pravidelné pondělní hlášení pěkně zostra. Prozradil, že má novou stínovou vládu, ale zároveň se zapřisáhl, že žádný z poslanců neodjede do zahraničí jako Jan Farský (STAN). „Nepůjde nikam,“ nechal se slyšet Babiš.

Vyjádřil se rovněž k československému showbyznysovému rybníčku. Konkrétně ke kauze Lela Ceterová a Karlos Vémola, u nichž nikdo pořádně neví, jestli spolu tedy jsou, nebo na sebe podávají trestní oznámení.

Neušla mu však ani kauza ohledně srbského tenisty Novaka Djokoviče, který musel opustit Austrálii a nezúčastnil se ani Australian Open, jelikož nebyl očkovaný proti koronaviru. Kromě toho se bývalý premiér rozmluvil i o problémech na Ukrajině a Rusku.

VŠECHNY DÍLY NAŠEHO GENIÁLNÍHO SATIRICKÉHO POŘADU ČAUKY LIDI NAJDETE ZDE.

Související články

Další články

Nejnovější kauzy