Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Zora Czoborová má 55: Aha, ako vyzerala pred tridsiatkou!

Zora Czoborová Zobraziť galériu (3)
Zora Czoborová (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Naša najznámejšia fitneska a neskôr trénerka mnohých celebrít i bežných ľudí, má dnes 55. narodeniny. Zviditeľnila sa v roku 1994, keď vyhrala súťaž Fitneska Slovenska. Aha, ako vtedy vyzerala...

Zora Czoborová sa narodila 25. januára 1967. Od malička sa venovala športu – hrávala hádzanú, vyhrávala bežecké súťaže a robila aj atletiku. jej kroky potom smerovali na Fakultu telesnej výchovy a športu.

Galéria: Zora Czoborová - archívne snímky

Ako vysokoškoláčka pribrala na 74 kíl, no rozhodla sa s kilami navyše zatočiť. Nakoniec sa vypracovala tak, že o rok a pol vyhrala súťaž Fitneska Slovenska 1994. 

Zora Czoborová má 55:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: archív ZC)

Zora tento titul získala niekoľkokrát, stala sa aj majsterkou Európy a sveta vo fitnes. Istý čas sa zároveň venovala aj aerobicu. Na základe úspechov dostala pozvanie k Arnoldovi Schwarzeneggrovi na Arnold’s Classic, ktoré sa konali na jar 1995 a skončila tam tretia. 

Czoborová má množstvo certifikátov a diplomov, vydala niekoľko DVD, napríklad s cvičením pre tehotné alebo cviky na zdravý chrbát. Spolupracovala aj s mnohými športovcami alebo umelcami, ktorí trpeli bolesťami po úrazoch či operáciách. 

V roku 2014 sa vydala za Petra Illiáša, s ktorým mala vzťah už pred rokmi – po dlhom čase sa k sebe vrátili a spečatili svoju lásku svadbou. 

Zora Czoborová má 55:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Jan Zemiar)

Viac o téme: Zora Czoborová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu