Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Vyostřená hádka na ulici: Sara Sandeva šla vedle vzteklého Jakuba Prachaře se slzami v očích

Sara Sandeva a Jakub Prachař jsou zamilovaní až po uši.
Zdroj: profimedia
+ Další 2 fotografie
Hádka

Mladičká herečka Sara Sandeva (24) a její kolega Jakub Prachař (38) spolu už nějakou dobu tvoří dokonalý pár, kterému mnoho lidí hodně fandí. Někdy se ale i nad sluncem a láskou zalitým vztahem stáhnou mračna a je potřeba výměnou názorů trochu vyvětrat vzduch a ani hvězdám, jako je Sara s Jakubem, se hádka nevyhne. Svědkem jejich hádky se stal náhodou i redaktor eXtra.cz.

Hádka na ulici

I když se podle společných fotek může zdát, že to hvězdnému páru Saře a Jakubovi skvěle klape, není všechno tak, jak to na první pohled může vypadat. Dvojice, která se dala dohromady během natáčení seriálu Dvojka na zabití, který je založený na tom, že právě protiklady se nejvíc přitahují. Jakub se Sarou spolu tráví spoustu času, jak v práci, tak v soukromí, a to by byla velká zátěž pro každý vztah. Oba herci jsou navíc jako veřejně známé osobnosti pod drobnohledem nejen fanoušků.

Podle informací eXtra.cz se i nad zamilovanými hrdličkami stahují mračna a jeden z našich redaktorů je náhodně potkal během pěkně vyhrocené hádky. Jakub se Sarou si zrovna šli pro kávu do jedné z vinohradských kaváren nedaleko ulice Korunní. Po cestě se ale zřejmě nepohodli a při návratu šla mladá herečka s makedonskými kořeny půl metru za svým milým. Zatímco Sara měla svěšená ramena a slzy v očích, Jakub, který byl v popředí, hartusil a vztekle pořvával něco ve smyslu: "To ses snad úplně pos.ala!"

Dvojka na zabití?

Herec a exmanžel bývalé modelky Agáty Hanychové (36) ještě nedávno své mladičké lásce veřejně vyznával své city a slova obdivu, teď to ale vypadá, že i nad jejich vztahem se stahují mračna a občas u nich nejen zaprší, ale létají i hromy a blesky. Pevně doufáme, že se jednalo jen o "jednorázovku" a že to jinak Jakubovi se Sarou klape. Téhle dvojce na zabití to podle nás totiž moc sluší a byla by škoda, kdyby se rozešli tak brzy po tom, co svůj vztah veřejně přiznali.

Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy