Zuzana Bubílková dře už 30 let v posilovně. Zezadu to ještě není ono

od Markéta Krejčí
< 1 minuta čtení
Bubillkova Zuzana
Zdroj: Profimedia

Oblíbená moderátorka Zuzana Bubílková už pomalu klepe na dveře do klubu sedmdesátnic. Rozhodně na to ale nevypadá. Její super postava a mladistvý vzhled však nejsou zadarmo. Každý den totiž cvičí doma, také navštěvuje posilovnu, plave v bazénu či chodí běhat.

Zuzanu nic nezastaví

Zuzana Bubílková vypadá skvostně. Její vzhled je ovšem vykoupen dřinou a potem. Jí to ale vůbec nevadí. Na pravidelném pohybu je totiž přímo závislá.

„Když třeba dva dny vynechám, hned se cítím divně,“ vysvětlila v rozhovoru pro ŽivotvČesku.cz. A nezáleží jí ani na povětrnostních podmínkách.

Každý den cvičí doma. Když je hezké počasí, tak chodí ven běhat. V případě nepříznivého počasí jde raději do bazénu či do posilovny.

Tam rozhodně není žádným nováčkem, v rozhovoru uvedla, že už tam chodí třicet let. Tím pádem strčí do kapsy většinu borců, kteří tato zařízení navštěvují.

Pro mnohé je to šok

Na svém Instagramu se nedávno pochlubila snímkem přímo z posilovny a přidala do popisku historku, jak překvapila i zkušeného trenéra.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Zuzana Bubilkova (@zuzanabubilkova)

„Partner Míši Noskové, Jindra Čanda, mi naložil tak malou zátěž, že jsem se tomu musela smát. Nedivím se. Můj věk nebudí důvěru…,“ zasmála se od srdce moderátorka.

Má více času

Oblíbená moderátorka se tak snaží smysluplně využít čas, který má kvůli současné náročné situaci. „Nyní mi ale kvůli pandemii odpadla řada vystoupení, a tak budu moci být více času v tělocvičně,“ svěřila se pro ŽivotvČesku.cz.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Zuzana Bubilkova (@zuzanabubilkova)

Zuzana je také velmi sebekritická. K jednomu ze svých snímků z fitness centra přidala popisek: „Zezadu to ještě není ono. Musím přidat.“ Ale nejen podle svých sledujících vypadá famózně zezadu i zepředu.

Zdroj: Instagram, Zivotvcesku.cz

Autor: Markéta Mladá


Sdílet článek:Share on facebook
Facebook

Související články