V poslední řadě taneční show plné elegance a noblesy nazvané StarDance vystupovala herečka Marika Šoposká po boku farářky  Martiny Viktorie Kopecké (35) či zpěvačky Terezy Černochové (38). O všech se dá říct, že obvykle působily dost cudně, ostatně ani jejich kostýmy nikdy nevsázely na lascivnost, co nejhlubší dekolty a co nejkratší sukně. Tím větší je pak překvapení, když se jedna z účastnic oblíbeného tanečního pořadu odváže na dovolené natolik, že odhodí svršky! Řeč je právě o půvabné Šoposké, hvězdě Ordinace v růžové zahradě 2.

Představitelka lékařky Bibi, co se do seriálu vrátila po mateřské dovolené (druhému dítku dala život v listopadu 2019), vypadá i přesto, že je již dvojnásobnou maminkou, naprosto skvěle. Nejedna žena jí jistě musí závidět útlou, téměř až chlapeckou postavu. Na jejím těle rozhodně nenajdete ani žádné známky toho, že odnosilo již dvě děti. Všem to Šoposká ostatně dokázala na pár snímcích z dovolené na Kanárských ostrovech, kde byla téměř od počátku tohoto roku. Společnost jí zde dělal například její spoluhráč ze StarDance Jan Cina (33) nebo herečka Hana Vagnerová (38).

VIDEO: Marika Šoposká ve StarDance: Váhala jsem kvůli dětem.

Video
Video se připravuje ...

Marika Šoposká ve StarDance: Váhala jsem kvůli dětem. Kateřina Štichová, Aleš Brunclík

A samozřejmě také její rodina - mladší bratr Antonio Šoposki (19), známý z Linky nebo z Ulice, a manžel s dětmi. Její muž, zvukový inženýr Petr Čechák, bude ale taky pěkný dáreček: Jak se Šoposká u jednoho svého příspěvku svěřila, manžel jí prý vytknul, že v zelené dětské čepičce naražené na hlavě vypadá „jak dement“.

Není však pochyb, že jinak mu všichni muži musejí ve velkém závidět, jelikož krásná herečka se v rámci svého loučení s Atlantským oceánem podělila o snímky skutečně rajcovní - například jak jenom ve spodní části bikin běhá po pláži…

Fotogalerie
75 fotografií