Dominika Myslivcová si užívá v Dubaji. Ukázala nejen pozadí města, ale vyšpulila i to svoje

od Raina Tomanová
2 minuty čtení
dominika myslivcova
Zdroj: CNC / Pavel Machan / CNC / Profimedia

Dominika Myslivcová opět provokuje své sledující. Nejen že si užívala několik dní v zasněženém Špindlerově Mlýně, tentokrát na fanoušky vystrčila své vypracované pozadí.

Dominika je především influencerka a na svém Instagramu pravidelně sdílí své oblíbené produkty. Ukazuje ale i svou rodinu a nebojí se zajít ještě dál. I během covidové pandemie si nenechá ujít slunce, pláže nebo exotické destinace.

Chtěla ukázat panorama, nebo svůj zadek?

„Musíte mi dát za pravdu, že by byl fakt hřích se s vámi nepodělit o tak luxusní, legendární panorama,“ napsala Dominika ke svému snímku, z něhož se především mužům musí tajit dech. Na fotografii totiž modelka ukazuje mnohé.

Komentáře jsou samozřejmě pochvalné, nikdo se už nepozastavuje nad tím, že Dominika cestuje do takových destinací. Objevil se dokonce komentář, že je tam zrovna také Kazma, a lidé je pak spojují dohromady. Co je na tom pravdy, modelka neprozradila.

Na snímku je Dominika vyfocena zezadu a před sebou má mrakodrapy, které jsou vidět v dáli. Sama je v bazénu, okolo sebe má terasu a dívá se vpřed. Tím nejzajímavějším na snímku ale není okolí, ale sama Dominika.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Dominika Myslivcová (@dominikamyslivcova)

Užívá si děti své sestry, sama ale čeká na toho pravého

Provokativní fotografie nedá mnohým spát. Dominičino pozadí je totiž dokonalé. Navíc je focené ve vodě, a vypadá tak o něco větší, než je ve skutečnosti. Z Dominiky jsou pak vidět už jen blonďaté vlasy. Je jasné, že si svůj pobyt v Dubaji užívá.

Sama zatím nemá rodinu, ale ráda se pochlubí tou, kterou má její sestra Natálie. Ve svém mladém věku je již trojnásobnou maminkou. V roce 2018 se jí narodili dva kluci, kteří jsou dvojčata, nedávno pak Natálie na svět přivítala další miminko, tentokrát holčičku.

Dominika se netají tím, že miluje krásné oblečení, za které se nebojí utratit velké peníze. Je ale pravdou, že spoustu prádla dostane od svých sponzorů.

Svou malou neteř pak bere do luxusních podniků, sama tvrdí, že by jí miminko už také slušelo. Nejdříve si ale musí najít ideálního partnera.

Zdroj: Instagram

Autor: Raina Tomanová


Sdílet článek:Share on facebook
Facebook

Související články