Jakub Prachař to údajně na veřejnosti přehnal. Hádka se Sarou Sandevou měla skončit slzami

od Raina Tomanová
2 minuty čtení
prachar sandeva
Zdroj: Profimedia

Jakub Prachař a Sara Sandeva jsou velmi krásným párem, i když je mezi nimi velký věkový rozdíl. Lásku přiznali teprve nedávno a na první pohled se zdá, že jim to skvěle klape.

Jak se ale ukázalo, nic není, jak se zdá. Také mezi celebritami to občas jiskří a to se ukázalo také mezi tímto párem, kterému to ale na snímcích velmi sluší. Podle svědka, který popsal situaci pro eXtra.cz, se dvojice pohádala přímo na ulici, Prachař dokonce nechodil pro vulgarity daleko.

Prachař nezvládl situaci a utíkal před Sandevou

Sara Sandeva je krásná herečka, která má makedonské předky. U nás ji proslavily hlavně seriálové role, v jedné se seznámila právě s Jakubem. V seriálu Dvojka na zabití hrají oba ústřední role a již během prvních dnů natáčení se do sebe zakoukali.

Svou lásku ale veřejně nedávali najevo, protože si samozřejmě nebyli jistí, jak to dopadne. Nakonec ale kápli božskou a přiznali vztah. Oba dva vypadají spokojení, ale sem tam se stejně jako v každém vztahu objeví mráček.

Na veřejnosti by se ale špinavé prádlo prát nemělo. Svědek popsal situaci, kdy viděl hvězdný pár na ulici, a neušlo mu, že se dvojice dohaduje. Prachař měl navíc z úst vypustit: „To ses snad úplně pos*ala!“

Nastane usmíření, nebo to Sandeva neunese?

Dokonce to bylo tak špatné, že herec chodil metr před Sandevou, která situaci nezvládla a měla slzy na krajíčku. Oba vycházeli z kavárny, ale nakonec to vypadalo, že půjde každý jinou cestou. Sandeva evidentně podobné situace nezvládá dobře.

Nikdo ale netuší, co se mezi nimi odehrálo. Možná se Jakub jen špatně vyspal, můžeme jen doufat, že je jinak mezi nimi všechno v pořádku. I když je pravdou, že pokud spolu tráví čas doma i v práci, může to být pro vztah velká prověrka.

Podobné výlevy by si měl herec a zpěvák nechávat spíše na doma. Pro bulvár je to samozřejmě senzace, na kterou bude muset zamilovaný páreček reagovat. Záleží ale na tom, jestli se vůbec po hádce Sandevě chtělo udobřovat…

Zdroj: eXtra.cz

Autor: Raina Tomanová


Sdílet článek:Share on facebook
Facebook

Související články