Yvetta Blanarovičová ukázala, jak dokonalou postavu má po padesátce. Můžeme jen závidět

od Šárka Cvrkalová
2 minuty čtení
yvetta blanarovicova
Zdroj: Jan Vilimek / CNC / Profimedia

Dnes je herečce a zpěvačce Yvettě Blanarovičové 58 let. Málokdo by si ale tipl, že jí už táhne na 60, protože je stále krásná a plná energie. Tak se prezentuje i svým fanouškům na Instagramu, kde je pravidelně aktivní. I dnes má dokonalou postavu, 5 let starou fotografií v plavkách ale fanouškům vyrazila dech.

Je vidět, že se udržuje v kondici fyzicky i psychicky. Krásnou zrzku si mnoho fanoušků pamatuje jako malého, ale šikovného čertíka z Princezny ze mlejna, je tak skoro až k neuvěření, že je po letech Blanarovičová stále tak dokonalá. Není se tedy čemu divit, že se ráda sledujícím pochlubí svými výkony.

Na fotce, kterou před nedávnem přidala na sociální síť, vypadá na ženu po padesátce opravdu dokonale. A na tom se shodují všichni fanoušci. Podívejte se sami, jen málokdo by si v jejím věku mohl přát vypadat takhle skvěle. A jaký je na to recept? Podle Yvetty hlavně pořádné užívání si života.

Vzpomínky nám nikdo nevezme

„Vzpomínka na mých 53 let. Je to jen na nás, jestli podlehneme teoriím o času. Můžeme ho přijmout a užívat si tak, jak chceme my. Vzpomínky jsou to, co nám nikdo nevezme. Je to jen o nás,“ napsala Blanarovičová ke své fotografii.

Na té se usmívá jen v plavkách a krátkých kraťáskách u vody, vítr jí dělá umělecký rozcuch a sluneční brýle zase image skoro až hollywoodské celebrity. Co ale každého hned zaujme, je její dokonalá postava, kterou se někteří nemohou chlubit ani v mnohem mladším věku.

Na první pohled je vidět, že Yvetta ve svém volném čase jenom nesedí doma a nevěnuje se lenošení. Na tomhle těle je vidět dokonalá fyzická i psychická pohoda. Navíc se svými slovy snaží očividně herečka motivovat ty, kteří si připadají na některé věci už staří.

Smlouva s čertem?

Fanoušci přemýšlejí, čím by dokonalá postava Blanarovičové mohla být. Někteří se ptají, jaké cviky používá, nebo zda má nějakou speciální dietu. Jiní jednoduše jenom chválí a tiše závidí. Existují ale i teorie o tom, že upsala herečka svou duši jednomu konkrétnímu čertovi.

„To jste podepsala smlouvu s tím malým, ale šikovným, že ano? A od té doby jste tak krásná a mládnete,“ uvažuje jeden ze sledujících. Jeho zábavná poznámka mnoha lidem vykouzlila úsměv na tváři a připisují veselé komentáře plné pochval a smajlíků.

Blanarovičová je důkazem toho, že když člověk bere život s nadhledem a humorem, nestresuje se a trochu na sobě pracuje, jeho věk je jenom číslo. Člověk je podle ní vždy tak starý, na kolik se cítí. A zdá se, že ona sama se cítí tak na dvacet. Ještě dlouho tak bude dělat sledujícím radost podobnými fotografiemi.

Zdroj: Instagram

Autor: Šárka Cvrkalová


Sdílet článek:Share on facebook
Facebook

Související články