Další obrat u Vémolů. Lela napsala dojemný vzkaz, který je jasným důkazem o návratu

Karlos Vémola a Lela Ceterová (autor: Michal Beránek/CNC)

Lela Ceterová o údajné nevěře

Zdá se, že playmate Lela Ceterová a zápasník Karlos Vémola zakopali válečnou sekeru. Na sociálních sítích oznámili, že bez sebe nedokážou být a sváry, které mezi sebou měli, je jen posílily. Snoubenci přitom ještě před týdnem řešili údajnou nevěru.

„V těžkých chvílích se ukáží vždy ti praví lidé, kteří při nás stojí. Také, zda jsou to opravdoví přátelé, nebo ne. I mně se ukázalo, kteří lidé při mně stáli v tomto obtížném období. Někteří se se mnou přestali bavit, nebo mě pomlouvají a myslí si, že se to ke mně nedostane,“ začala příspěvek Lela Ceterová.

Těžkým obdobím myslela rozchod se zápasníkem Karlosem Vémolou. „Jsem za to ale velmi ráda, protože se mi vytřídil okruh lidí. Takové situace vás a také váš vztah mnohem více posílí, pokud je opravdu pravý. Jsem ráda, že s Karlosem nás to posílilo a utvrdilo v tom, že neumíme být bez sebe,“ popsala radostně.

Z fotky je zřejmé, že oba září štěstím. Předcházely tomu ale hádky a výměna názorů často probíhala i přes média. Nastávající manžel totiž Ceterovou veřejně nařkl z nevěry. Lela však veškerá obvinění odmítla. Údajným milencem měl být Vémolův kamarád Vít Kaiser. To se ale nakonec nepotvrdilo. Vémola se mu poté několikrát omluvil.

„Nikdy jsme před sebou neměli žádný tajemství, ona má přístup do mého telefonu, já do jejího, kam se normálně nedívám, tak ten večer jsem se podíval, našel jsem konverzace o těch schůzkách, o dárcích, že se má stěhovat. Ona tvrdí, že s ním nespala, ale myslím, že to, co v těch konverzacích bylo, bylo ažaž,“ postěžoval si tehdy Vémola. Dodal, že se mu Lela přiznala, že „někdo takový je a byl, ale že to dál nepokračuje, že ani nechce“.

Ceterová původně chtěla na svého snoubence podat trestní oznámení kvůli údajnému fyzickému napadení, později si ale partneři vše vyříkali na společné dovolené v Dubaji.

Tagy: