Bára Hrzánová popsala absurdní začátek vztahu s manželem. Dodnes se z toho nemůže vzpamatovat

od Markéta Krejčí
< 1 minuta čtení
Hrzanova Holub
Zdroj: Martin Hykl CZECH NEWS CENTER / CNC / Profimedia

Barbora Hrzánová a Radek Holub patří mezi nejstabilnější páry českého showbyznysu. Dohromady je svedlo nastudování hry Racek. Začátek jejich vztahu byl ovšem stejně jedinečný, jako jsou jejich osobnosti. Zavzpomínali na to v pořadu My dva a čas.

Bára Hrzánová je jednou z našich nejlepších jevištních umělkyní. Svědčí o tom i fakt, že hned po absolvování DAMU získala angažmá v Národním divadle.

Potkali se Na Zábradlí

V roce 1994 přešla ale do Divadla Na Zábradlí, kde si zahrála v Rackovi od A. P. Čechova. Kromě toho, že za roli získala Cenu Alfréda Radoka, potkala také díky ní svou osudovou lásku.

Radek Holub studoval také na DAMU. Vzhledem k tomu, že je ale o čtyři roky mladší než Bára, se ve škole příliš nepotkávali. Vše změnilo Radkovo angažmá právě v Divadle Na Zábradlí.

V pořadu Českého rozhlasu Dvojka My dva a čas Bára zavzpomínala na začátek jejich vztahu, který by se dal označit za lehce nestandardní.

Okamžitá žádost o ruku

„Bylo dávno po premiéře Racka a já jsem měla narozeniny a hrála jsem představení,“ začíná své vyprávění jedna z nejoblíbenějších tuzemských hereček.

„Byla tam velká společnost a přišel Radek, který v tom představení nehrál. Přinesl puget, vzal mě do šatny, tam pokleknul s tím pugetem a požádal mě o ruku,“ dodala.

Stále manželé

Pár spolu ale v té době ještě vůbec nerandil. Tak Bára místo odpovědi upozornila Radka, že by spolu měli nějakou dobu aspoň chodit.

Dodnes se vlastně z jeho žádosti o ruku nedokázala vzpamatovat. „No to bylo tak něco absurdního,“ řekla se smíchem moderátorovi Janu Čenskému. I přes neobvyklý začátek jim ale manželství vydrželo, a to už neuvěřitelných pětadvacet let.

Zdroj: Blesk.cz, dvojka.rozhlas.cz, idnes.cz

Autor: Markéta Mladá


Sdílet článek:Share on facebook
Facebook

Související články