Roman Tomeš se proměnil v blonďatou rockerku. V kostýmu ho nepoznala ani vlastní žena

od Šárka Cvrkalová
2 minuty čtení
roman tomes
Zdroj: Profimedia

Seriálový a divadelní herec a vynikající zpěvák Roman Tomeš je sympatický muž, kterého fanoušci milují mimo jiné pro jeho pohledný obličej a milý úsměv. V novém představení, které se v současné době chystá, by ho ale poznal málokdo. A to možná dokonce i mezi lidmi z jeho okolí.

Zahrát si hlavní roli v divadelním představení je nejspíš sen mnoha herců. Ještě nedávno by si ale Roman rozhodně nepomyslel, že se mu to poštěstí. A to především proto, že se jedná o roli ženskou. Jako blonďatá rockerka vystoupí již brzy na pódiu a ukáže fanouškům, co v něm je.

Herec se představí v broadwayské show s názvem Hedwig a její Angry Inch jako excentrická postava narozená na sklonku 60. let. Tehdy přišla na svět jako muž a během dospívání se chtěla nechat nelegálně přeoperovat na ženu, aby mohla utéct za železnou oponu do svobodného západního světa.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Pavel Košatka (@kosatkap)

Míša mu závidí

Jenomže po nezdařené operaci je Hedwig odsouzená k životu na pomezí mezi mužským a ženským tělem. Roli prý svému manželovi závidí dokonce i herečka Michaela Tomešová, která by prý něco takového brala okamžitě. Samozřejmě prý dorazí na premiéru, která se bude konat 17. února.

„Je jedno, co si oblékáte, jak vypadáte, jakou máte sexuální orientaci a podobně, protože pod tím vším jsme všichni stejně nahatí, dychtící po vnitřní svobodě a nalezení své druhé poloviny. To nás všechny spojuje a maže mezi námi rozdíly,“ říká Roman Tomeš.

Je vidět, že je v srdci dobrý a rozumný člověk, který má pochopení, a proto se dokáže se svou rolí sžít a je pro ni jako stvořený. Určitě pro něho nebude problém ztvárnit hlavní postavu dokonale. Ostatně o tom, jak je nadšený z možnosti si ve snímku zahrát, informoval i na svém Instagramu.

Obrovská výzva

Roman je sice nadšený, zároveň ale tvrdí, že si uvědomuje svou důležitou roli a má z představení respekt. Podle jeho slov je role Hedwig tou největší výzvou, jakou si kdy prošel. A není se čemu divit, jakýkoli herec by to pravděpodobně viděl stejně.

„Pro mě jedna z největších hereckých výzev! Rocková show Hedwig a její Angry Inch se z New Yorku dostává do Prahy a mně je velikou ctí, že její poselství, špínu, naturel a drzost mohu jakožto Hedwig předávat dál. Veliká jízda!“ napsal herec na své sociální síti.

Fanoušci se už teď těší, jak se Tomeš předvede, a velká řada z nich se nemůže dočkat toho, až ho uvidí jako ženu, s parukou a v rockovém dámském oblečení. Je jasné, že je na co se těšit. Uvidíme, jestli v budoucnu Roman něčím překoná tuhle příležitost zahrát si opravdu ojedinělou roli.

Zdroj: Instagram, Blesk

Autor: Šárka Cvrkalová


Sdílet článek:Share on facebook
Facebook

Související články