Je to její dítě, nebo není? Patricie Pagáčová konečně rozlouskla záhadu, která trápila fanoušky

od Šárka Cvrkalová
2 minuty čtení
patricie pagacova
Zdroj: Profimedia

Už je to nějaký čas, co se Patricie Pagáčová stala maminkou. Její dcerka Bibian se s ní objevuje pravidelně na fotografiích na sociálních sítích, mnozí fanoušci ale měli ještě donedávna za to, že ji dokonce herečka hned zapojila do natáčení seriálu. Pagáčová je ale vyvedla z omylu.

V seriálu Devadesátky hraje Patricie Ivanu Kozákovou, vedlejší postavu, která je manželkou Tomáše Kozáka. I v seriálu se stala maminkou a v několika scénách se s ní objevuje i miminko. Mnoho fanoušků se tak logicky zeptalo, zda je dítě skutečně tím, které Patricie porodila.

Herečku takové úvahy několikrát pobavily, jelikož se jí na to ale lidé ptají až příliš často, rozhodla se vše uvést na pravou míru. V době, kdy se seriál natáčel, údajně ještě neměla ani tušení, jak brzy se stane maminkou. Miminko, které s ní ve snímku hraje, není její dcera.

Přiznání na instagramu

Pagáčová sdílela na svém profilu na sociální síti fotografii, na které drží malou Bibianu v náručí a usmívá se od ucha k uchu. Je vidět, že role maminky jí prospívá a že se snaží naplno o miminko starat. Kromě toho, že se chtěla pochlubit s novou fotografií, ale především potřebovala fanouškům něco sdělit.

„Už mi párkrát přišel dotaz, jestli miminko, které se mnou hraje v seriálu Devadesátky, je moje Bibi,“ napsala na úvod k fotce herečka. „Prosím vás, není,“ dodala se smíchem a doplnila několik veselých emotikonů na důkaz toho, že ji takové úvahy velmi pobavily.

„V době, kdy jsme točili Devadesátky, byla Bibi ještě hodně na houbách. A musím říct, že by mě v době natáčení ani ve snu nenapadlo, že až se to bude vysílat, budu mít už vlastní dítě,“ dodala. Pak ještě poděkovala tvůrcům, že se na tak úspěšném projektu mohla podílet.

Fanoušci vtipkují

Ačkoli se mnoho lidí očividně na otázku ohledně miminka v seriálu zeptalo, podle komentářů sledujících to vypadá, že mnoha lidem došlo, jak dopředu natáčení probíhalo, a že miminko rozhodně nemůže být Pagáčové. „To se nevysílá živě?“ zavtipkoval jeden fanoušek.

Jiní se zase zaměřili na to, jak to Patricii jako mamince sluší a jak její holčička hezky roste. „Tak Bibi už se pronese,“ podotkla jedna sledující a další zase dodala, že miluje celý seriál Devadesátky a zatím nevynechala jediný díl. Taková slova jistě těší nejen Pagáčovou, ale i další herce a tvůrce titulu, kteří se natáčení účastnili.

Možná si jednou malá Bibiana v nějakém filmu či seriálu zahraje. Na to je ale prozatím velmi brzy. Pokud zdědila geny po mamince, jistě z ní bude úspěšná herečka. Teď je ale hlavní, aby byla v rodinném pohodlí, zdravá a hezky rostla. Na ten zbytek má času ještě dost.

Zdroj: Instagram

Autor: Šárka Cvrkalová


Sdílet článek:Share on facebook
Facebook

Související články