Vít Rakušan ukázal krásnou manželku. Jako první dámě by jí to slušelo

od Raina Tomanová
2 minuty čtení
vit rakusan
Zdroj: PETR TOPIČ / MAFRA / Profimedia

Vít Rakušan je moderní člověk, proto také on má své profily na sociálních sítích. Využívá je nejen ke své propagaci, ale také tam fanouškům ukazuje svůj běžný život.

Právě Rakušan se těší velké oblibě, protože dle mnohých patří mezi „normální“ politiky s jasnými názory, a vypadá to, že mu jde skutečně o blaho celé republiky. Navíc podle reakcí jeho sledujících má vedle sebe také partnerku, která ho ve všem podporuje.

Podle veřejnosti je to krásný pár

Vít Rakušan se svou manželkou nechlubí poprvé. Tentokrát ale na svém Instagramu zavzpomínal na víkend, který prožil právě vedle své ženy. Vypadá to, že na ni nemá tolik času, kolik by si představoval, protože být ve vysoké politice je velmi náročné.

Rakušan a jeho žena Marie se dívají do objektivu a usmívají se – je vidět, že si společnost druhého užívají. Ministr vnitra je člověkem na svém místě, protože má spoustu názorů jako veřejnost.

Pochlubit se musel také svou ženou, která spíše vypadá jako jeho dcera, jak podotkl jeden jeho sledující. Marie je velmi krásná a sympatická žena, která svého muže jistě podporuje ve všem, co dělá. Je vidět, že jim to klape.

Marie Rakušanová je také jednou z těch, která se nebojí rozdávat rozhovory. O svém muži pak hovoří jako o učiteli, kterého v něm vidí více než politika. Rakušan byl devět let starostou Kolína.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Vít Rakušan (@vitrakusan)

Stane se jednou českým prezidentem?

Je to právě on, kdo musí většinou svou ženu usměrňovat, jedná více v klidu. V rozhovoru pro CNN Prima NEWS prozradila nejen, jak se s manželem seznámila, ale také to, jestli se nějak změnil od doby, co se dostal do politiky.

Politika je velmi náročná, takže se většinou Rakušan domů vrací unavený, někdy dle jejích slov zdeptaný. Naštěstí má doma osobu, o kterou se může opřít. Takovou manželku by si jistě přál každý politik.

Nejeden fanoušek dvojici pochválil, navíc se objevily názory, že kdyby neměl Rakušan tolik práce se Sněmovnou, mohl by kandidovat na prezidenta – voličů by si našel určitě dost. A Marii by to jako první dámě rozhodně slušelo.

Zdroj: Instagram, CNN Prima NEWS

Autor: Raina Tomanová


Sdílet článek:Share on facebook
Facebook

Související články