Dagmar Havlová změnila barvu vlasů i střih. Po návštěvě vyhlášeného kadeřníka prokoukla

od Šárka Cvrkalová
2 minuty čtení
dagmar havlova
Zdroj: Profimedia

Bývalá první dáma České republiky Dagmar Havlová na svůj vzhled samozřejmě dbá. Aby také ne, když se neustále objevuje v médiích a svým způsobem tak nějak stále reprezentuje zemi. Po delší době už to chtělo nějakou tu změnu, a tak se Havlová rozhodla navštívit kadeřníka.

Před fanoušky se Dagmar nebojí ukázat svou pravou tvář. Na sociálních sítích už ji viděli v šatech, v domácím oblečení, na pláži, dokonce i s několika rouškami na obličeji při výletu do nehostinné džungle. Nepřetvařuje se a na instagramu zbytečně fotky neupravuje, aby byla krásnější, než je ve skutečnosti.

Přesto ale vždy ví, co si na sebe na jakou akci obléknout, a svou elegancí fanoušky dovede zaskočit. Tentokrát se ale rozhodla, že je na čase změnit i barvu a střih vlasů. Z kadeřnického salónu pak zamířila rovnou na instagram, kde se pochlubila velkou novinkou.

Úsměv od ucha k uchu

Ve stories na sociální síti přesdílela Havlová snímek, na kterém je po boku svého kadeřníka, jenž se stará o vlasy dalších celebrit. Ten připsal stručně pouze dvě slova: Nová a medová. Hnědozlatá barva vlasů Havlové opravdu připomíná nejvíce ze všeho barvu medu.

Havlová se usmívá od ucha k uchu a je vidět, že je s výsledkem práce kadeřníka spokojená. Sedí jí nejen barva, ale také střih a vlasy sčesané do čela. Už se určitě nemůže dočkat, až se objeví na nějaké společenské akci, prozatím je ale krásná minimálně pro své fanoušky.

Těm se její nový styl líbí a pod fotografií, kterou později sdílela, jí připisují milé komentáře. Většina z nich se shodne na tom, že je Havlová krásná žena, někteří dokonce přidávají i srdíčka. Chválou se pod snímkem Havlové rozhodně nešetří.

Krásná i v podvečer

Mnoho žen je rádo, když se vrátí z práce domů, převléknou se do tepláků, rozpustí si vlasy a krásu si nechají zase na další den. Havlová je ale zapálená do práce i navečer a sluší jí to snad úplně vždy. Když se pochlubila večerní fotkou, sledující okouzlila.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Dagmar Havlová (@dagmarhavlova_official)

„A nadační práce nekončí, dokud není vše uděláno. Dobrou noc,“ svěřila se od stolu s papíry. Ačkoli je jasné, že musí být po celém náročném dni unavená, vypadá šťastně a hlavně stále dokonale. A nad tím se pozastavuje i mnoho fanoušků. Jak to jenom ta Havlová dělá, že i večer vypadá takhle?

Sympatický úsměv a upřímná slova. To je to, čím si Dagmar na instagramu své fanoušky získala. Když se ale k tomu všemu připočte i to, že je ve svém věku 68 let tak nádhernou ženou, je jasné, proč se většina z nich na její sociální sítě vrací.

Zdroj: Instagram

Autor: Šárka Cvrkalová


Sdílet článek:Share on facebook
Facebook

Související články