Herečka Tereza Ramba prozradila na sociální síti krásnou novinku, stala se z ní dvojnásobná maminka. Druhé těhotenství potvrdila Tereza loni v srpnu vtipným videem, na kterém se pochlubila rostoucím bříškem. S manželem Matyášem už má syna Mikoláše, jeho jméno i pohlaví před novináři delší dobu tajili a přezdívali mu Slunce.

"Ahoj kamarádi, my jsme vám chtěli něco říct, Matyáš by vám chtěl něco říct... Ty máš kočár? Já mám taky kočár, máme dva kočáry," ozvala se Ramba fanouškům už se dvěma dětmi.

Herečce se opět podařilo porod utajit několik týdnů před médii, soukromí je pro ni totiž velice důležité.

Jsme strašně šťastný, spokojený a máme dvě děti

"Děkujeme, že jste počkali, jsme strašně šťastný, spokojený a máme dvě děti, a co bychom k tomu ještě řekli, zdravíme všechny rodiče, kteří ví, že dneska už je to dvě," dodala s úsměvem herečka, která si pohlaví miminka i jméno opět nechala pro sebe.

"Chci říct, že s jedničkou v životě jsem po procházce neseděla. Řízek a caro od muže. Život je zázrak," nešetřila Tereza Ramba chválou na svého muže, který na procházku přichystal svačinu.

Herečka Tereza Ramba a tanečník Matyáš Ramba se vzali v roce 2019 po tříleté známosti. Na začátku července tehdy na svých instagramových účtech oznámili, že očekávají narození prvního potomka.

Související články