Manželství Tatiany a Ondřeje Gregora Brzobohatého nebylo úplně ideální. Podle slov oblíbeného hudebníka žili od poloviny loňského roku každý sám. I přesto byla Tatiana Gregor Brzobohatá velmi zaskočena, když byl její manžel vyfotografován ve společnosti tanečnice Zuzany Pilné (30). „Ať se k tomu vyjádří můj manžel,“ okomentovala tehdy jejich fotografie,  zdálo se, že něco takového nečekala. Manželé pak dokonce vydali společné vyjádření, to se ovšem maličko lišilo...

Po několika týdnech přiznala, že vyhledala odbornou pomoc. „Můj terapeut mi doporučil dělat věci, který jsem předtím nikdy neudělala...“ napsala na sociální síti a dodala, že odletěla na severní pól. Svým fanouškům a sledujícím se chlubila nejrůznějšími i vtipnými snímky, i když nebyla na severním pólu, ale pravděpodobně kdesi ve Finsku. Překvapení ovšem přišlo po jejím příletu, doprovázel ji totiž neznámý muž. „Byla jsem tam s kamarádem,“ řekla Blesku, ovšem jak dotyčný zmizel, okamžitě otočila. „Byla jsem tam sama,“ tvrdila a pravdu zná jen ona.

Pořad Showtime televize Prima přinesl exkluzivně informaci, že podle jejich zdrojů už měla dokonce ve středu podepsat rozvodové papíry. Vše tak nasvědčuje tomu, že nevydařené manželství už pomalu ale jistě hází za hlavu.

Video: Rozvod Brzobohatých: Táňa to vidí jinak? A Zagorová trpí po zlomených obratlích

Video
Video se připravuje ...

Rozvod Brzobohatých: Táňa to vidí jinak? A Zagorová trpí po zlomených obratlích Bára Horáková

Fotogalerie
30 fotografií