Gabriela Soukalová jako modelka. Na další focení si vybere jiné místo

od Raina Tomanová
2 minuty čtení
gabriela soukalova
Zdroj: Petr Horník / Právo / Profimedia

Gabriela Soukalová začala do práce fušovat modelkám. Ukázala se totiž jako velmi fotogenický typ, a je škoda toho nevyužít. Kromě toho, že se věnuje hlavně své dceři, si odskočila před objektiv.

Fotky vznikaly na nezvyklém místě, Gabriela si příště dá na místo pozor. Snímky se ale povedly a jedním se pochlubila svým fanouškům na instagramu. Pro server životvčesku.cz pak uvedla, jak snímky vznikaly, a proč se rozhodla pózovat téměř nahá.

Skrytá nahota mi nevadí, říká bývalá biatlonistka

Skoro každá žena má hranice, za které by nešla. Stejně to má také Gábina, která se svěřila s tím, jaké snímky už by nikdy nenafotila. Pokud je ale nahota skrytá, nemá problém si stoupnout před fotoaparát.

Snímek, který sdílela, nafotila Lenka Hatašová, a byl určený pro pánský časopis. „Kdybych se měla fotit nahá, tak bych se určitě styděla. Chtěla jsem dodat, že do nahých fotek bych určitě nešla, připadá mi to zbytečné,“ řekla Gábina, kterou nyní zaměstnává hlavně její dcera.

Ke svému snímku na instagramu připsala: „Poučení, které jsem si odnesla z tohoto focení. Nevystupovat takto v přízemních prostorách, kolem kterých vede vozovka, z důvodu bezpečnosti rodičů. Příště už to neudělám.“ Fotit v takovém počasí není nic snadného.

Prozradila tak, jak to mají modelky s počasím, protože když se fotí v prádle, a navíc v zimě, musí to pro ně být těžké. „Už jsem zažila focení na místě, kde mi byla zima opravdu velká. Největší zimu při focení jsem zažila během mé sportovní kariéry, když mě fotili v mraze na stadionu, což se svlékáním nemělo vůbec nic společného,“ přiznala.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Gabriela Soukalova (@gabrielakoukalova)

Celý proces focení musí být promyšlený

„Pokud se dělají fotky v prádle nebo v plavkách, tak je na to většinou tým skvěle připravený, snaží se té focené osobě vytvořit co největší komfort,“ přiblížila svou práci Gábina. Výsledek pak podle toho vypadá. Na některých snímcích vypadá biatlonistka naprosto dokonale.

„Nejsem profesionálka, takže při focení mi dá celkem práci, abych byla i já s výsledkem spokojená, takže jsem schopná fotit tak dlouho, dokud to nebude hezké pro fotografa i pro mě,“ řekla. Navíc pak snímky také sdílí a všechny zajímá, jestli jsou k jejímu tělu fanoušci kritičtí.

Gábina si myslí, že nezáleží na tom, jestli se o její postavě hovoří mezi muži nebo ženami. Kritičtější jsou ale ženy, alespoň z jejího pohled. Celkově jsou muži méně kritičtí nejen ke svému tělu, ale dokážou ocenit i to ženské.

Zdroj: Instagramživotvčesku.cz

Autor: Raina Tomanová


Sdílet článek:Share on facebook
Facebook

Související články