Hlavní obsah

Fotbalisté Zlína sehrají odložené ligové utkání s Libercem příští úterý

Odložené utkání 20. kola první fotbalové ligy mezi Zlínem a Libercem se odehraje v úterý 15. února od 16:30. Ligová fotbalová asociace (LFA), která v Česku řídí profesionální soutěže, o tom informovala v tiskové zprávě. Zápas se neuskutečnil v původním nedělním termínu, protože domácí Ševce zasáhl koronavirus a z rozhodnutí krajské hygienické stanice museli kvůli vysokému počtu nakažených do pětidenní karantény.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Miroslav Stoch ze Slovanu Liberec.

Článek

V úvodím kole jarní části sezony se o víkendu neodehrály dva z osmi duelů. Pardubice nenastoupily proti Slovácku, neboť východočeský celek postihla střevní viróza a musel do karantény. Náhradní termín tohoto zápasu zatím není známý.

V podzimní části tohoto ligového ročníku byla odložena tři utkání. Vinou koronaviru nehrála dva duely v původním termínu Karviná. Slavia v srpnu kvůli odvetě kvalifikace Ligy mistrů s Ferencvárosem Budapešť požádala o odložení zápasu s Olomoucí. Všechna tři utkání se ale na podzim odehrála.

Kvůli koronaviru musel před sezonou každý klub poslat třicetičlenný seznam svého kádru. Řídící orgán soutěže může odložit zápas ve chvíli, kdy je z tohoto seznamu kvůli karanténním opatřením a izolaci nemocných osob k dispozici méně než 13 hráčů do pole a jeden gólman.

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj hostí města Praha a Ostrava.

Nejnovější články

NačítámNačíst další články