McLaren prodloužil smlouvu s Landem Norrisem | Foto: Getty Images / Lars Baron

Foto: Getty Images / Lars Baron

McLaren prodloužil smlouvu s Landem Norrisem

McLaren si pojistil Landa Norrise. Nová smlouva mu vyprší v roce 2025.

McLaren představí svůj vůz v pátek. Už na dnešek ale sliboval novinku – a tou je prodloužení smlouvy s Landem Norrisem do roku 2025.

Lando Norris v roce 2018 jezdil s McLarenem v pátečních trénincích. V závodní sedačce debutoval v roce 2019. Od té doby už dokázal získat stupně vítězů, vloni dokonce hned čtyřikrát, ale na první vítězství stále čeká.

„Miluji lidi a cítím se v McLarenu jako doma,“ řekl Norris. „Vyrostl jsem v tomto týmu a jsem součástí cesty, na které jsme všichni. Vidím a cítím veškerou práci, investice a odhodlání týmu, aby byl v pozici, kdy může v budoucnu bojovat o vítězství a tituly. To vše mi dodává obrovskou důvěru do budoucna, takže bylo přirozené rozhodnutí prodloužit náš vztah na dalších několik let.“

„Od Landa je to silná známka důvěry a odhodlání v nás jako tým a naši cestu k boji o mistrovství světa,“ řekl Andres Seidl. 

„Lando v posledních čtyřech letech předvedl působivý růst jako jezdec formule 1 a byl nedílnou součástí hybnosti a výkonnostní trajektorie týmu. Stále jsme na naší cestě bojovat vpředu a Lando je klíčovým prvkem našeho plánu.“

Doporučujeme

Články odjinud