„Tak mě na samém chvostu (věřím!) pan Demie poprvé postihl stav karankreténa, ačkoli su jako ryba. Vliv mám však o mikron menší, než ten pán, co mě vysTrasoval,“ stěžoval si na instagramu zpěvák Tomáš Klus, který musel zrušit různá svá vystoupení, rozhovory či svou účast na premiéře pohádky Tajemství staré bambitky 2, kde hraje hlavní roli krále Jakuba, jenž v prvním díle podlehl okouzlující hrnčířce Aničce v podání Kamily Janovičové (29).  „Je mi to tak líto a zmůžu takovej prdlajs. Je to pěkně blbej pocit, když mi nic není a nic nemůžu, ale snažím se ten hlas v sobě, co mě zkouší rozčílit, abych nadával a stěžoval si, krotit.“ V tom svém stýskání ale zapomněl dodat, kvůli komu pravděpodobně v karanténě skončil.

S virem covid-19 totiž aktuálně bojuje jeho manželka Tamara, s níž sdílí společnou domácnost. „Po dvou letech pandemie mě navštívil pan Omikronek. A úplně upřímně – žádná procházka růžovým sadem se fakt nekoná,“ napsala na sociální síť a své marodění dokumentovala snímkem z postele, kde jí dělají společnost horký čaj a seriály. To, že má být právě omikron lehčí formou koronaviru, na sobě tedy nepociťuje. Spíš je tomu naopak... „Příšerná bolest hlavy a celého těla, teplota, únava… po třech dnech nevím, jak si lehnout. Mám pocit, že peřina je nepřítel, protože bolí každý centimetr, kterým se mě dotýká. No, nářez,“ povzdechla si. Vedle tohoto přiznání pak působí stížnosti jejího manžela poněkud sobecky.

VIDEO: Tomáš Klus je v Bambitce králem i kominíkem

Video
Video se připravuje ...

Tomáš Klus je v Bambitce králem i kominíkem Bioscop

Není to ale poprvé, co interpret hitů Nina, A pak či Marie veřejně zlehčoval pandemii. Nejinak tomu bylo v březnu 2020, hned na počátku celé neblahé situace nejenom v Česku, ale i na celém světě. „Nechal jsem se unést svou nelibostí vůči panice, s níž se vykupovaly roušky a mouky, a kdy se hromadně přijímala role oběti, bez diskuse, bez touhy vědět více a poznat ,nepřítele‘ ze všech úhlů. Chtěl jsem zachovat klid, ale ve snaze upozornit na nebezpečí hysterie jsem zvolil zavádějící formu a v mnohých z vás tak vzbudil dojem, že se vysmívám hrozbě nákazy. Za to se omlouvám a přijímám zodpovědnost,“ sypal si pak popel na hlavu.

Fotogalerie
63 fotografií