Založ si blog

Prečo Smerohlas potrebuje chaos?

Prečo Smerohlas potrebuje chaos?

 

Rozkradli krajinu, vytvorili mafiánske bandy. Išli ich vymeniť takí, ktorí si mysleli, že riadiť štát stačí mať vysoké ego. Jednoducho nemajú ani potuchy o realite, o tvorbe hodnôt, o riadení. Produkt kapitalistického režimu. Neprirodzená moc, aj tá kapitalistická, neponúkne nič iné. Lepší dôkaz ako tieto skupinky asi ani netreba.

 

Smerohlasáci ale kričia, nadávajú, idú ponúknuť to, čo ponúkali predtým. Niečo ich straší. Čo asi?

 

Ich ideový vodca Ľuboš Blaha bol prichytený pri asi najohavnejšom čine politickej histórie. Hrajúci sa na komunistu, nasledovník Chegevaru, navonok bojujúci za práva pracujúcich aj keď cely život asi ani nepovysával, odmietol prácu, ktorá predbehla dobu o generácie. O ktorej písal, že je potrebná. Len problémom je to, že stojí v ceste moci jeho bande podvodníkov a zlodejov ktorí sa tu hrajú na zástancov pracujúcich. Poprel všetko, o čom v knihách pred vstupom do politiky písal. Lebo moc. Klamal, podvádzal, ukazoval a ukazuje knihy, ktoré neobsahujú nič konštruktívne. Len ľudia do nich nevidia. Snaží sa zamiesť pod koberec niečo, čo chcel urobiť on. Lenže ak celý živpot ani nepovysávaš, ťažko môžeš pochopiť ako sa citi pracujúci, čo je zdrojom tvorby hodnôt v spoločnosti. Tak robí niečo iné. Niečo, čo ho banda z ktorej pochádza učí. Vyháňať a hádzať pod mosty schopnejších. O tom je kapitalizmus ako taký. O tom sú aj títo klamári a podvodníci.

 

Smerohlasáci sa niečoho boja, drahí priatelia. Ich strach je upriamený na mesto Bardejov a svoju robotu robia tam. Potrebujú, aby práca, o ktorej sa tu píše, neprešla do éteru. Lebo ich zmetie zo stola. Tam je ich strach, tam je upriamená ich pozornosť. Preto potrebujú chaos. Lebo na viac nemajú a viac už pnúknuť nemôžu.

 

Tak asi preto toto všetko. Ľuboš Blaha, Róbert Fico, alebo Hlasná trúba naničhodníctva z druhej strany zlodejskej bandy, nemôžu do diskusií. Odrazu sa idú spájať v komunálnych voľbách. Lebo im tam niečo nevonia. Boja sa diskusií s niekým. Musia sa im vyhnúť, musia niekoho skántriť. Celý život nerobia nič iné, o tom je tvorba ich bánd a skupiniek. Sú v meste Bardejov, tam sa upiera ich pozornosť tento rok. Tam ich niečo straší. Tam musia teraz zabrať, klamať a podvádzať. Lebo ich moc je obmedzená na klamstvo a podvody. Toto treba sledovať, toto robia. Preto musia štvať ľudí proti sebe. Lebo v chaose sa najlepšie cíti podvodník. A toto podvodníci sú. A jasne preukázateľní podvodníci.

 

Tak preto toto robia, drahí priatelia.. Pre nič iné.

 

Viac na www.kooperativizmus.sk

Postoj k voľbám 2023 z pohľadu projektu kooperativizmus

24.09.2023

Keď som naháňal slovenského Che Guevaru, Ľuboša Blahu po celom východnom Slovensku a chcel od neho odpoveď na záhadu, že ako antikapitalistický bojovník nepomôže pri existencii bezpochyby najviac zddôvodnenej systémovej alternatívy, ktorá kedy bola v éteri, odbil ma. Vraj si mám naštudovať jeho literatúru a stovky strán, kde tie alternatívy ponúka aj on. Urobil som to, [...]

PONUKA 10 000 Eur pre odborníkov a sympatizantov KDH

28.04.2023

Na základe vypočutia si menšieho videa od pani z tejto politickej strany s veľkým vplyvom na východe Slovenska a mojich vlastných skúseností s touto stranou som sa rozhodol predložiť verejnú ponuku a výzvu na jej odborníkov. Za hĺbkové obhájenie si svojho odborného programu a svojich „konštruktívnych riešení“ a to v súvislostiach vedúcich až do zdrojov [...]

Podvodníci v riadení režimu nielen ako známy fakt, ale už preukázateľná skutočnosť

14.10.2022

Do riadiacich a následne odborných štruktúr režimu sa vzhľadom na jeho zlodejsko úžernícku povahu naimplementovali podvodníci, klamári a zavádzači. Žijeme dobu úžery a klamstiev a je to cítiť v akejkoľvek aktivite pri snahách o prežitie. Je založený na likvidáciách poctivých ľudí, umelých kariérach vznikajúcich cez takéto inkvizičné procesy a to všetko [...]

Jaroslaw Kaczyński

Líder opozičnej PiS Kaczyňski: Kandidujeme do europarlamentu, aby sme odmietli Green Deal

27.04.2024 22:09

Európska zelená dohoda bude podľa Kaczyńského pre Poľsko znamenať i čoraz vyššie ceny energií, ale aj nárast cien "prakticky vo všetkých oblastiach".

žralok belavý, belasý, žralok modrý

Britského turistu zranil v Karibiku žralok, útočil len desať metrov od brehu

27.04.2024 20:00

Šesťdesiatštyriročný britský turista skončil na jednotke intenzívnej starostlivosti, keď ho pri severnom pobreží karibského ostrova Tobago napadol žralok.

elektronický monitoring osob, náramky,

Elektronický náramok malo od roku 2016 na sebe 2097 osôb

27.04.2024 17:19

Ministerstvo spravodlivosti SR od januára 2016 odsledovalo 2097 osôb s elektronickým náramkom.

Roman Michelko

Koalícia sa nezhodne na Harabinovi ani na šéfovi NR SR. SNS má svoje požiadavky, hovorí Michelko

27.04.2024 14:50

Čo sa týka RTVS, vo vzduchu aktuálne lieta osem až desať mien ľudí, ktorí by chceli novej STVR šéfovať.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 42
Celková čítanosť: 116708x
Priemerná čítanosť článkov: 2779x

Autor blogu

Kategórie