Spojte se s námi


Zimní sporty

Trápení finského biatlonisty Lindholma. V závodě utrpěl omrzliny penisu!

Jedna věc je neúspěšně bojovat o olympijské medaile, druhá věc je utrpět při tom omrzliny penisu. Fin Remi Lindholm by mohl vyprávět…

Publikováno

dne

Jedna věc je neúspěšně bojovat o olympijské medaile, druhá věc je utrpět při tom omrzliny penisu. Fin Remi Lindholm by mohl vyprávět…

V nedělním biatlonovém závodě na 50 kilometrů s masovým startem se děly věci. Kvůli krutému mrazu a silnému větru byla trať zkrácena na 30 kilometrů, ani to však neuchránilo některé běžce před omrzlinami.

Největší bolest si pravděpodobně prožil finský biatlonový závodník Remi Lindholm.

Čtyřiadvacetiletý Lindholm podcenil mrazivé teploty a zvolil špatně oblečení, ve kterém vyběhl na trať. Po necelých 80 minutách v mrazivém větru musel Fin reportérům přiznat, že utrpěl omrzliny penisu a k jeho rozehřátí bude muset využít hřejivé polštářky.

„Můžete typovat, kterou část těla jsem měl zmrzlou. Byl to jeden z nejhorších závodů, které jsem v kariéře absolvoval. Když mi penis přicházel k sobě, byla to nepopsatelná bolest,“ postěžoval si Lindholm dle Reuters finským reportérům.

Zajímavostí je, že k tomuto úrazu nedošlo v případě Lindholma poprvé. Omrzliny penisu utrpěl již jednou, a to loni v závodě ve Finsku.

Možná je načase, aby Fin popřemýšlel o hrozící variantě před samotným startem a vybavil se speciálním suspenzorem.

Zdroj: Reuters

Reklama

Oblíbené

Copyright © 2017-2024 RUIK Digital s. r. o. | Sportovní zprávy, výsledky, preview a tipy na sázení zdarma - Fotbal, Hokej, Tenis, Oktagon, UFC, Esport a F1. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře.