Spojte se s námi


Zimní sporty

Ledecká je po zranění v pořádku a pojede sjezd Světového poháru

Ester Ledecká by měla být po zranění z olympijských her v pořádku a zúčastní se sjezdu v rámci Světového poháru v Crans Montaně.

Publikováno

dne

Ester Ledecká by měla být po zranění z olympijských her v pořádku a zúčastní se sjezdu v rámci Světového poháru v Crans Montaně.

Ester Ledecká na olympijských hrách zazářila. Postarala se o nejlepší český výsledek, když získala zlatou medaili z paralelního obřího slalomu na snowboardu.

Jak tomu již tradičně bývá, Ledecká zářila i na lyžích. V kombinaci na lyžích nakonec obsadila skvělé čtvrté místo, když při závěrečném slalomu navíc jela se zraněním.

Zranění Ledecká oznámila až po skončení kombinace, přičemž ihned uvedla, že by ráda stihla následující podnik Světového poháru v Crans Montaně. Ten by dle informací ČTK měla Ledecká skutečně stihnout.

ČTK to potvrdila agentura Sport Invest, která Ledeckou zastupuje. Respektive uvedla, že Ledecká odcestovala do Crans Montany.

Zde by se měla Ester Ledecká zúčastnit čtvrtečního a pátečního tréninku na závod ve sjezdu, který se pojede o víkendu.

Doufejme tedy, že její návrat není předčasný a její zranění se opět neozve. Dle názoru lékařů by tomu však nemělo být.

Zdroje: ČTK, ČT Sport

Reklama

Oblíbené

Copyright © 2017-2024 RUIK Digital s. r. o. | Sportovní zprávy, výsledky, preview a tipy na sázení zdarma - Fotbal, Hokej, Tenis, Oktagon, UFC, Esport a F1. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře.