Hlavní obsah

Tragédie. Dvaadvacetiletá kapitánka fotbalového týmu spáchala sebevraždu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Univerzitním fotbalem ve Spojených státech otřásla tragická smrt mladé brankářky a kapitánky týmu Stanfordovy univerzity Katie Meyerové. Dvaadvacetiletá fotbalistka byla nalezena bez známek života v areálu univerzitního kampusu. Podle posledních informací spáchala sebevraždu.

Foto: @espn, Twitter

Dvaadvacetiletá brankářka Katie Meyerová byla nalezena mrtvá.

Článek

Fotbalistka Katie Meyerová se dostala do celosvětového povědomí díky oslavě jednoho ze svých penaltových zákroků ve finálovém rozstřelu proti týmu ze Severní Karoliny, kterým pomohla Stanfordu v roce 2019 získat třetí titul mistra NCAA v ženském fotbale. Její reakce se na internetu stala virální a viděly ji téměř dva miliony lidí.

Dvaadvacetiletá Meyerová byla nalezena mrtvá v areálu univerzitního kampusu, zřejmě na jedné z kolejí. Podle posledních dostupných informací z deníku Wall Street Journal spáchala sebevraždu. Meyerová byla studentkou posledního ročníku oboru mezinárodní vztahy. Její přátelé ji popisují jako týmovou hráčku, která do všeho šla naplno a pro ostatní se byla schopna rozdat.

„Neexistují slova, která by vyjádřila prázdnotu, kterou v tuto chvíli cítíme," uvedli představitelé Stanfordovy univerzity v prohlášení. „Rádi bychom také vyjádřili upřímnou soustrast Katiným přátelům, spolužákům, spolužačkám, spoluhráčkám, učitelskému sboru a trenérům," píší.

  Plzeň - Sparta dnes 18 : 00
20240522T18 : 00:00+0200
Plzeň vs. Sparta
Plzeň vs. Sparta
Plzeň
Sparta
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj hostí města Praha a Ostrava.

Nejnovější články

NačítámNačíst další články